Když se zaregistrujete a následně přihlásíte, získáte možnost publikovat komentáře, vkládat a komentovat fotografie, a mnoho dalších výhod. Využijte toho, je to zdarma.
Poslední fotografie
Tady se registrovaným a přihlášeným zobrazuje fotobazar
Na tomto místě vidí registrovaní a přihlášení fotografové bazar - registrujte se u nás také Registrace zdarma.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_field_comment::init() should be compatible with views_handler_field::init(&$view, $options) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/comment/views_handler_field_comment.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 0.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
Koupím objektiv Nikon AF-S 55-200mm f/4,0-5,6G IF-ED DX VR, Havlíčkův Brod, Jihlava, Brno
¨
Autor: RosecPav
Datum:
3. Prosinec 2013, 20:04:18
Koupím objektiv Nikon AF-S 55-200mm f/4,0-5,6G IF-ED DX VR,
Nejraději osobní předání Havlíčkův Brod, Jihlava, Brno
Cena do 4000
e-mail: rosecky.p@seznam.cz
tel.: 777617533 (volat pouze v odpoledních hodinách, jsem ve škole, popřípadě SMS)
- Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.
Mám trochu strach z pošty...
Mám trochu strach z pošty... ale asi ho objednám..:-) Díky
http://www.k24.cz/product/572
http://www.k24.cz/product/57259/Prislusenstvi/Pro_fotoaparaty/Nikon_Obje...
Mám strach z pošty.. aby mi
Mám strach z pošty.. aby mi nepřišel rozbitej.. a o funkčnost u K24 snad nemusim mít strach
Balík je pojištěný, máš
Balík je pojištěný, máš možnost zboží do 14 dnů vrátit a objektivy Nikon co mám, jsou hodně odolně zabalené. Takže poškození při přepravě bych se zas tak nebál. To je to poslední. Rozhodně je to nové a má to záruku 2 roky.
Dobře, objednám si ho tam a
Dobře, objednám si ho tam a budu věřit, že dojde v pořádku.. a koukal sem, že je tam možnost dopravy přepravcem DPD... to by snad mohlo bejt lepší...
Když jsem prodával oly E620
Když jsem prodával oly E620 tak jsem zkoumal možnost odeslání poštou se zarukou nepoškození. s tím že to zaplatím a oni zajistí šetrné zacházení. Předmět musí být zabalen tak aby obal snesl pád z 1,5m bez známek poškození obalu. takto mě bylo řečeno. Objektiv možná snese víc než tělo. Nezkoušel bych to ani s ním. Nelze zajistit šetrné zacházení. Balík je sice pojištěný ale dokázat poště že něco nefunguje tak jak má když obal bez poškození musí vydržet takový náraz.
Poště reklamuješ pouze při
Poště reklamuješ pouze při předání, pokud by balík/zboží byl viditelně poškozen. Pokud není zvenku nikde vidět poškození a věc po vybalení nefunguje, je ji pak potřeba již reklamovat u prodejce. Tam nelze dokázat, zda to vzniklo během přepravy či z výroby. PPL a další také vyžadují odolnost pádu z 1,5m, je to asi rozšířený údaj mezi dopravci, aby byli krytí. Objektivy jsou dobře baleny, tam bych se toho pádu nebál. Tam jedině, že by tu krabici něčím těžkým rozmáčkl/šlápl na ní/přejel, ale to by bylo jasně při předání poznat.