Když se zaregistrujete a následně přihlásíte, získáte možnost publikovat komentáře, vkládat a komentovat fotografie, a mnoho dalších výhod. Využijte toho, je to zdarma.
Poslední fotografie
Tady se registrovaným a přihlášeným zobrazuje fotobazar
Na tomto místě vidí registrovaní a přihlášení fotografové bazar - registrujte se u nás také Registrace zdarma.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_field_comment::init() should be compatible with views_handler_field::init(&$view, $options) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/comment/views_handler_field_comment.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 0.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
Nikon D810 + Tamron 24 - 70
¨
Autor: Pajin
Datum:
30. Červen 2015, 19:33:50
Ahoj, nemám nic co bych koupil spíše mohu nabídnout Vekou odměnu.
Kamarád mě požádal, abych mu pomohl s jednou nepřijemnou věcí.
Byl mu odcizen na Stražnickém festivalu dne 27.6.2015 NIKON D 810+TAMRON 24-70 a brašna která obsahovala několik pam. karet. . Prosím nemá někdo nějaký nápad či zkušenost jak zloděje najít? nebo aspn tedy fotak?
Vím, že se ptám docela hloupě!!
Sám nevím jak pomoci proto se, obracím na Vás.
Děkuji
- Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.
Tělo se po téměř sedmi
Tělo se po téměř sedmi měsících našlo.
http://postimg.org/image/dhuxv9w83/
opravdu hustý a jsem hrdý na
opravdu hustý a jsem hrdý na toho človíčka co s tím pomohl, takových dneska fakt moc není.... navíc vůbec nechápu, proč cajti nekonali a nechali civila v rizikové roli?? Za to platím daně?!
Doufám, že to nesníží zásluhy
Doufám, že to nesníží zásluhy dotyčného, ale doufám, že takových lidí je většina. Jen ti, co se tak nechovají jsou víc vidět.
Nebo byste se zachovali jinak?
Co vím, tak policie je svázána spoutou nesmyslných nařízení, takže problém je spíš tam, kde se tyhle zákony "chránící" lidi tvoří.
K vytvoření obrázku stačí (bohužel) sledovat třeba jen prezidenta. Ani nepíšu našeho, protože je mi stydno.
Jsem onen človíček, ale z
Jsem onen človíček, ale z důvodu bezpečnosti to nesdílím veřejně pod svým jménem :) Díky moc.
Dávejte pozor na bazosi+paladixu na profily s tel. 733452285 a 737174477, email tt25most@seznam.cz a jan.stryk@email.cz (toto je skutečné jméno dotyčného bazaristy). S největší pravděpodobností má ale mnohem víc profilů.
Profil, pod kterým prodával D810, ostatně dál nabízí spoustu věcí:
http://tinyurl.com/profil-tomas
Gratuluju. Z této zprávy budu
Gratuluju. Z této zprávy budu živ ještě dlouho :)
Velmi si cením lidí jako Vy.
Kdyby to bylo takto častější, tak se přestanou fotovýbavy krást...
ještě
ještě přidávám:
http://www.fototipy.cz/2012/01/02/jak-najit-ztraceny-nebo-ukradeny-fotoa...
http://digiarena.e15.cz/odcizeny-fotoaparat-nezoufejte
Děkuji. super weby. už sem je
Děkuji. super weby. už sem je přeposlal. ;)
tak určitě zná seriové číslo
tak určitě zná seriové číslo těla. Seriové číslo se táhne ve fotkách v EXIF informaci. Takže určitá minimální šance tu je, že by se třeba na netu našel snímek nesoucí toto seriové číslo.
Nevím jestli na to existují nějaké vyhledavače. Pak je to samozřejmě na zdatnosti v IT dohledat autora snímku... ale je to samozřejmě problém.
Jediné co lez udělat nahlásit to na PČR a Nikon, takže kdyby se to někde objevilo v servise / zastavárně tak je stopa. Pochopitelně dát vešekré údaje na servery jako je Paladix a tady, aby případný kupující věděl .. pak je to otázka morálních kvalit každého soudruha, jak s tím naloží... Já bych vědomě nebo s podezřením kradenou věc nekoupil, z principu, tyhle zmrdy nejde podporovat, to se vrátí. Stejně tak jak mi policajt poradil když jsem hlásil odcizený vůz, že si papíry mám nechat, že je ještě prodám. Byl jsem v šoku! Tak jsem ho dost hlasitě poslal do prdele...
HEH :D "papíry si nechte, ty
HEH :D "papíry si nechte, ty ještě prodáte! Měl bych i kupce kdybyste chtěl. Zrovna teď shání na to samé auto, jako bylo vaše :D "
Je to hnus.
Už kolikrát mě chytil týpek od indiánů, jestli nechci koupit nějaký telefony / notebooky / hodinky apod. Stačí když s ním půjdu támhle, kus za roh. Kdyby to nebylo trestný, tak bych okmažitě sejmul.
Každopádně na Nikon to dát a se servisem ať už kupec nikdy nepočítá, nebo bude mít flastr.
Přeju hodně štěstí!
Ono to není vždy tak
Ono to není vždy tak jednoduché kupec ani nemusí vědět že je kradený ano nedostane papíry, ale to mu může být vysvětleno všelijak :(.
Noooo, já když kupuju věc za
Noooo, já když kupuju věc za desítky tisíc, tak se dívám na spoustu věcí. U auta za 50tis se taky lidi dívají na VIN. A kdybych narazil na výhodnou koupi věci, kde cena je třeba polovina její hodnoty, tak něco smrdí a o to víc je třeba lustrovat původ apod.
Aneb nemám na to abych kupoval levný věci... :)
Nevím, kdysi jsem kupoval D40
Nevím, kdysi jsem kupoval D40 z druhé ruky, nebylo to za desetitisíce a papíry k ní byla samozřejmost.
Pravda, v kofole utopený kompakt, co jsem si pak vypláchl, byl bez papírů, ale to byla za 300 Kč i s poštovným....
S tou D810 držím palce.
Děkujeme..:)
Děkujeme..:)
To Vás šlechtí teď ještě, aby
To Vás šlechtí teď ještě, aby to tak dělali všichni ostatní ;)
Děkuji. to stěmi fotkami neí
Děkuji. to stěmi fotkami neí špatný nápad. Určitě to na policii už nahlásil. Na Nikon to pověsit je taky velmi dobrý nápad pověsil jsem tuhle informaci už na spousty webu a spousty FB s tematikou focení. Na Nikon mě to nenapadlo jdu na to Děkuji.