Když se zaregistrujete a následně přihlásíte, získáte možnost publikovat komentáře, vkládat a komentovat fotografie, a mnoho dalších výhod. Využijte toho, je to zdarma.
Poslední fotografie
Tady se registrovaným a přihlášeným zobrazuje fotobazar
Na tomto místě vidí registrovaní a přihlášení fotografové bazar - registrujte se u nás také Registrace zdarma.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_field_comment::init() should be compatible with views_handler_field::init(&$view, $options) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/comment/views_handler_field_comment.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 0.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
NikonSraz České Švýcarsko 2011
¨
Předběžný termín 13., 14. a 15. května 2011.
Autor: fipa
Datum:
18. Leden 2011, 14:25:36
Předběžný termín 13., 14. a 15. května 2011.
Rok se s rokem sešel a přemýšlíme, zda by byl zájem znovu uspořádat NikonSraz v Českém Švýcarsku? Rád bych proto rozpoutal diskuzi na toto téma - zda máte zájem, co by se vám líbilo na NikonSrazu zažít a vidět? Prosím o každý názor.
Předpokládaný termín akce je toto jaro a předpokládané místo je Doubice, zařízení Fabriky.
- Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.
Dobrý den, tak úplně to sem
Dobrý den,
tak úplně to sem nepatří, ale zeptám se. Někde jsem četl, že na Pravčickou bránu je vstup cca od 10 do 18 hodin - jak se tedy dá fotit za svítání, nebo soumraku? Je vidět i odjinud, kde je přístup volný? Děkuji
určitě dorazím :)
určitě dorazím :)
Přihlášení
Jak jsem psal již dříve, rád se zúčastním, neboť to mám navíc za rohem a konečně se naučím třeba i fotit. Teď už jenom, jak se oficiálně přihlásit a je to;-)
nikonsraz
Zúčastnil jsem se již prvního srazu, bylo to opravdu příjemné i přínosné setkání a tak se samozřejmě hlásím i na tento sraz. Pokud bude potřeba ještě nějaké další oficiální přihlášení prosím o brzké zveřejnění pokynů.
Dotaz
Kde je možno se přihlásit??
NIKONSRAZ ČESKÉ ŠVÝCARSKO 2011
Taky bych se rád přihlásil. Rád se něčemu novému přiučím.
Predbezny termin
Predbezny termin vyhovuje, trefil se do volne mezery, na kazdou stranu od nej je skoro mesic obsazeno :) Tak pokud se to nezmeni, jedu...
České Švýcarsko
Nějak mi uniklo kde se dá přihlásit, když mám zájem.
NikonSraz České Švýcarsko 2011 - co večer
Ahoj. Možná by bylo dobré na srazu podiskutovat o sw Nikon Capture NX2. Myslím si, že je to jeden z nejlepších sw, ale rád bych si s někým vyměnil zkušenosti. Podvědomě vím, že ho používám jen rutinně a tzn. tak na 40%. Možná by to zajímalo i jiné kamarády a tedy fotografy kteří fotí do NEFu. Dobré světlo.
NikonSraz České Švýcarsko 2011
Mám dotaz na termín, alespoň přibližný. Rád bych se zúčastnil. Kdy vyhlásíte termín?
Sraz.
Výborný nápad, určitě přijedu.
sraz
je už trmín ?
Samozrejme zavisi od datumu,
Samozrejme zavisi od datumu, ale pridam sa velmi rad.
+1 resp 2
Tiez sa radi pridame ak sadne termin, dobrym napadom bolo skusit dat viac terminov a dat hlasovat kolko ludi by na ktory zvladlo prist. Diik vsetkym organizatorom
NikonSraz
Ahoj, nikdy jsem na takovém srazu nebyl ale určitě bych se rád zúčastnil.
Nikon sraz
Pokud to bude možné , rád bych přijel / případně udělal seminář nad fotografiemi /.
Autor: fipa Datum: 18. Leden 2011, 13:25:36 * NikonSraz Čes
Když to jen trochu půjde, dostavím se. Prosím jen o propozice. Pokud to zima dovolí, mohou být zajímavým místem pro focení Brtnické ledopády, které jsou nedaleko Doubice. Zdravím všechny fandy, vb.
Nikonsraz
Minule to bylo príma a tak se zase hlásím. Určitě bych preferoval fotovýlety, i když přednášky byly taky zajímavé a kvalitní. Asi to chce zvolit vyváženě a mít i operativní možnost přizpůsobit se počasí.
Těší se Pavel J.
Nikonsraz
Jestli trochu budu moc, rád bych se zůčastnil.
Sraz
Určitě bych se přidal, loni jsem se nedostal a pak litoval, takže jakmile bude termín, budu se těšit.
ak budem moct, urcite sa rad
ak budem moct, urcite sa rad pridam.
Nikonsraz
Jsem také pro. Minule to bylo bezva. Chce to ale upřesnit termín co nejdříve.
Preferuji výlety. O technice se můžeme bavit večer při lahvince dobrého vína.
Rád bych si zopakoval focení těsně před východem slunce. Něco podobného jak minule.
Filip Molčan zná určitě neokoukané lokality, které by mohl prozradit a potěšit
naše kukadla.
Přeji všem hezký den Pavel D.
Dobrý nápad :) Jaký by byl
Dobrý nápad :)
Jaký by byl rozsah a termín?
Jsem spíše pro víkend, více zaměřit na techniku a přednášky.
Proc ne :)
Pokud se to s nicim nepotluce, tak se rad stavim. Ale cim driv bude termin, tim lip, kalendar uz se docela plni :(
sraz!
Jsem tu krátko tak vůbec nevím co takový sraz obnáší, ale proč né velmi když to půjde se rád zůčastním. Kdo zná ať se podělí o dojmy jak to na takovém srazu vypadá. Díky za info.
Těším se!
Také jsem ještě na srazu Nikonistů nebyl. Pokud to vyjde, proč ne? Ve Fabrice to vypadá útulně ;o) Rád se zůčastním. S termínem už se snad nějak poperu.
Nikdy jsem na takové akci
Nikdy jsem na takové akci nebyl a když by to vyšlo nějaký rozumný termín, tak bych se i třeba přijel podívat :) jinka co píše kolega o zkoušení techniky, to by se mi líbilo.
JO!
Já se hlásím. Přednášky byly fajn, chtělo by to dost techniky od Nikonu k vyzkoušení a to nejen novinky, ale i věci se kterými se člověk běžně nepotká, a koneckonců i technika od jiných výrobců - třeba Nissin. Prezentace EKG taky byla fajn. A samozřejmě nějaký fotovýlet. Jo a víc tepla než na prvním srazu Nikonu :-).
JO!
Já se hlásím. Přednášky byly fajn, chtělo by to dost techniky od Nikonu k vyzkoušení a to nejen novinky, ale i věci se kterými se člověk běžně nepotká, a koneckonců i technika od jiných výrobců - třeba Nissin. Prezentace EKG taky byla fajn. A samozřejmě nějaký fotovýlet. Jo a víc tepla než na prvním srazu Nikonu :-).
Také jsem ještě nebyl, ale
Také jsem ještě nebyl, ale rád se zúčastním, poznám nové lidi a třeba se konečně naučím i fotit!!!! Navíc to má za rohem, tak proč ne;-)