Když se zaregistrujete a následně přihlásíte, získáte možnost publikovat komentáře, vkládat a komentovat fotografie, a mnoho dalších výhod. Využijte toho, je to zdarma.
Poslední komentáře
Poslední fotografie
Tady se registrovaným a přihlášeným zobrazuje fotobazar
Na tomto místě vidí registrovaní a přihlášení fotografové bazar - registrujte se u nás také Registrace zdarma.

Pomůže třeba "vytahovač
Pomůže třeba "vytahovač kinofilmů" a dělá je Hama, Kaiser, myslím že i Ilford. Vypadá to nějak takhle http://www.fotoskoda.cz/eobchod/images/produktymensi/1070417.jpg . Já osobně to nepoužívám. Když se mi náhodou povede zasunout při převíjení film do kazety, pomůže otvírák na pivo nebo příborový nůž, samozřejmě VE TMĚ :-)))
Nikon F100
Já mám takové tušení, že se prodávalo takové nějaké zařízení které ten film dokázal čapnout v kazetě a povytáhnout. Zkuste dotaz na FotoŠkoda nebo projít větší bazar na foto techniku. Př. v Praze naproti FotoŠkoda. Nebo si na to někdo vzpomene i zde.
Čapátko na film.
To jsem viděl v akci, když jsem dával vyvolávat film. Paní lapla kazetu cosi tam strčila a během sekundy bylo bymalováno.
CSM
v nastavení položka 1. Pak nebude problém :-)
Dobrý den, děkuji za odpověď.
Dobrý den, děkuji za odpověď. Položka 1 v menu se týká toho, jestli se film bude po dofocení převíjet automaticky, nebo jestli k tomu musím dát manuální pokyn. Mně jde ale o to, aby se film nezatáh celý až do konce.
Aha, tak to bylo asi u jiného
Aha, tak to bylo asi u jiného typu. Sorry :-)