Když se zaregistrujete a následně přihlásíte, získáte možnost publikovat komentáře, vkládat a komentovat fotografie, a mnoho dalších výhod. Využijte toho, je to zdarma.
Poslední fotografie
Tady se registrovaným a přihlášeným zobrazuje fotobazar
Na tomto místě vidí registrovaní a přihlášení fotografové bazar - registrujte se u nás také Registrace zdarma.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_field_comment::init() should be compatible with views_handler_field::init(&$view, $options) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/comment/views_handler_field_comment.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 0.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
Blesk SB600 Najednou nefunguje.
Prosím vás o pomoc. Půjčil jsem včera blesk kamarádovi a dnes ráno dojel s tím, že nefunguje. :-( Zkoušel jsem všechny baterie co mám a nic. Když zapnu blesk, počkám na nabití a chci ho ručně odpálit, slyším uvnitř cvakání ( spínání) což je v pořádku, ale záblesk nikde. Odešla výbojka? Má s tím někdo zkušenosti? Prosím o radu. V pondělí posílám do servisu foťák za velký balík peněz a nechci ještě posílat i blesk.
PS: Kdyby to byla výbojka..., vím, že v servise by za to chtěli hromadu peněz. někdo tady vzpomínal, že kupuje výbojky na internetu na E-bay. Poradí mi někdo? Pomohl by někdo seriózní s nákupem? Já na E-bay nejsem. Nemám Pay Pal.
Díky moc všem za pomoc.
- Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.
Našel jsem taky výbojku jen
Našel jsem taky výbojku jen od Hudly, ani by mě tak netrápilo, jestli je origo, protože jestli fungovat nebude, je to důvod k reklamaci, neb uvádí, že to je pro blesk SB600. Co mi spíš vrtá hlavou, je dodání za 2-4 týdny a já bych to potřeboval pořešit co nejdříve. Nevíte tedy někdo o jiném prodejci, který je schopný výbojku dodat?
Případě Poki1977 vyřešil jsi to už nějak?
thx
Ano vyřešíl.., a
Ano vyřešíl.., a nevyřešil.... Objednal jsem ji na Ebay a z Izraele z Telavivu mi přišla asi za 4-5 dní. ( né nevyskočil na mě z obálky Mosad). :-)
Bohužel je to čínská kopie ( stejná jako má Hudla) a u ní je problém, že ji do blesku nedostanu, takže se mi podařilo díky mé nešikovnosti obě dvě ( posílají dvě a za ještě neižší cenu než má Hudla) zničit.
Jde o to, že ten druhý vodič co je připájený stříbrem obroučkou na tom skle, tak ten drát je ( ta obroučka) vyšší než origo a nejde prostrčit reflektorem podélně jak je to v návodu na Youtube, takže jsem to urval a jelikož je to stříbrem na sklo, tak to nejde připájet.
Takže jsem si vydělal. A výsledek posílám to do servisu :-( kde za to určitě budou chtít tak 1000, jak jsme někde vyčetl. Sumasumárum mám to za 1370,- :-(
http://www.youtube.com/watch?v=ljA0rPV8hCI
http://www.ebay.com/itm/110658830974?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3...
Přesně na tohle video jsem
Přesně na tohle video jsem narazil a proto jsem to chtěl i zkusit opravit sám, ale problém je právě se sehnáním výbojky :-/ by mě nenapadlo, že to může být takový problém, takže se netěším, až budu potřebovat měnit u svých starých SB-25, SB-26 a SB-28 :-(
Jestli tě můžu poprosit pak o info, až to budeš mít ze servisu zpět, abys kdyžtak zmínil na kolik to vyšlo, kde to bylo atd? Díky
Ještě se chci zeptat. Našel
Ještě se chci zeptat. Našel jsem na netu výbojku od internetového prodejce Hudla.cz.
Ale zdá se mi to podezřele levné. To asi nebude origo výbojka, mám pravdu? Dá se tomu věřit? Bude to fungovat? Má někdo zkušenosti s koupí této výbojky?