Když se zaregistrujete a následně přihlásíte, získáte možnost publikovat komentáře, vkládat a komentovat fotografie, a mnoho dalších výhod. Využijte toho, je to zdarma.
Poslední komentáře
Poslední fotografie
Tady se registrovaným a přihlášeným zobrazuje fotobazar
Na tomto místě vidí registrovaní a přihlášení fotografové bazar - registrujte se u nás také Registrace zdarma.

Změřeno
Tak jsem blesk proměřil a zjistil jsem, že má napětí na hlavním kontaktu +8,4 V. Takže by to mělo být v pohodě. Už jsem to i zkoušel a funguje to bez problémů (samozřejmě na manuál). Je však potřeba dávat si pozor na označení tohoto konkrétního blesku. Jedna verze je BCT4 a druhá je BCT4i. Já mám tu druhou a ta by měla mít podle ohlasů z různých zahraničních fór mnohem menší spouštěcí napětí, oproti verzi bez "i" (ta by měla mít okolo 200 V i když i to by mělo být pro Nikon v pohodě).
to bych asi fakt neriskoval
to bych asi fakt neriskoval ;) na dálkové odpalování si to dokážu představit, ale odepsat kvůli tomu zrcadlovku, to bych si už raději koupil za cenu nový zrcadlovky blesk v tý ceně :D
Díky. Má někdo další jiný
Díky. Má někdo další jiný názor, či konkrétní zkušenosti? Stále nacházím informace jak pro tak i proti... :(