Když se zaregistrujete a následně přihlásíte, získáte možnost publikovat komentáře, vkládat a komentovat fotografie, a mnoho dalších výhod. Využijte toho, je to zdarma.
Poslední komentáře
Poslední fotografie
Tady se registrovaným a přihlášeným zobrazuje fotobazar
Na tomto místě vidí registrovaní a přihlášení fotografové bazar - registrujte se u nás také Registrace zdarma.

Najít nejvýhodnější nabídku
Najít nejvýhodnější nabídku na SB910. SB 700 je moc slabý.
to bych neřekl
to bych neřekl. Mám jak SB600, tak SB700 i SB800 a SB-700 na velkou většinu všeho stačí. Do velké haly ale beru všechny tyto blesky a jedu v CLS režimu. Obecně blesky nemám rád, kazí to atmosféru, takže spíš vyšší ISO, synchro na zadní lamelu a jen dosvětlovat (vše pochopitelně v ideálním poměru čas/clona/intenzita záblesku), chce to dost praxe a experimentování, ale výsledek mi přijde lepší, než mít všechno precizně osvětlené, ale takové placaté :-) ; zejména byla-li ve skutečnosti spíš tma nebo přítmí.
Každopádně s SB-910 nejde nic zkazit, je to to nej od Nikonu. Na druhou stranu je větší, těžší a díky výkonu vydrží na nabití míň. Obecně platí, že si beru vercajk podle toho co a kam jdu fotit. Pro reportážníka je spíš nezbytností DSLR s dobrým vysokým ISO (tj. D700, D3s, D4).
No nic, toť můj názor.