Když se zaregistrujete a následně přihlásíte, získáte možnost publikovat komentáře, vkládat a komentovat fotografie, a mnoho dalších výhod. Využijte toho, je to zdarma.
Poslední komentáře
Poslední fotografie
Tady se registrovaným a přihlášeným zobrazuje fotobazar
Na tomto místě vidí registrovaní a přihlášení fotografové bazar - registrujte se u nás také Registrace zdarma.

Zdravím, YN-622N s řídící
Zdravím, YN-622N s řídící jednotkou TX mám a používám s naprostou spokojeností. Mám k nim ale "originální" Yongnuo blesky YN568EX. :-)
S jedním starším Metz bleskem jsem měl problém, "vybíral" si přijímač, ve kterém fungoval. Zatímco blesky Yongnuo fungovaly se všemi odpalovači, tak ten Metz běžel jen s jedním a s dvouma dalšíma odmítal spolupracovat. Odpalovače mám od www.4studio.cz a když jsem to řešil, tak problém byl právě u toho blesku - s jinými blesky to fungovalo skvěle. Takže bych si to raději vyzkoušel než do toho budete investovat. Přemek
Díky za reakci. Vznledem k
Díky za reakci. Vznledem k tomu, že dlouhou dobu nidko nereagoval, tak jsem naspal přímo výrobci, ten tedy kompatibilitu nepotvrdil aani nevyvrátil, a našel jsem pár zkušeností na zahraničnícho fórech, všude kladné, tak jsem to risknul, objednal, a už ke svý spokojenosti používám. Takže pro případné další zájemce, s konkrétním modelem Metz AF 48 tyto odpalovače bez problémů fungují ;-)