Když se zaregistrujete a následně přihlásíte, získáte možnost publikovat komentáře, vkládat a komentovat fotografie, a mnoho dalších výhod. Využijte toho, je to zdarma.
Poslední fotografie
Tady se registrovaným a přihlášeným zobrazuje fotobazar
Na tomto místě vidí registrovaní a přihlášení fotografové bazar - registrujte se u nás také Registrace zdarma.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_field_comment::init() should be compatible with views_handler_field::init(&$view, $options) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/comment/views_handler_field_comment.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 0.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
čestina do D3000
¨
Autor: ProserpinaSekmet
Datum:
27. Srpen 2009, 12:37:36
ahoj, chcem si kupiť D3000 ale asi najvačší problém je v tom že nema čestinu...asi si ho kúpim aj tak ale z čestinou by to bolo lepšie...nevie niekto niečo poradiť?neda sa čestina niekde stiahnuť?
- Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.
čeština
Dokud Nikon nezmění firmare a nezačně, tak jako Canon, brát v potaz Českou republiku, tak asi čeština nebude... Možná se čeština/slovenština dá očekávát v příštích modelech, ale v D3000 rozhodně nikdy nebude.
tak dakujem...ako aj tak som
tak dakujem...ako aj tak som si ho kupila za tie peniaze ked som si ho vyberala tak mi prisiel najlepsi...a ked sa to na nom už raz naucim tak to bude fajn...len mi to bude trvat trosku dlhsie...co už...ale dik
A není nějaký program kde by
A není nějaký program kde by se mi odkryl normalně firmware fotoaparátu tam bych našel ten soubor s jazykovou podporou a přeložil bych si ho sám? Nešlo by to takhle nějak udělat?
čeština
Před časem dělala fa Nikon průzkum jaká vylepšení by si lidé přáli. Kde kdo si posteskl po češtině. Já osobně jsem se nabídl, že firmware přeložím bez nároku na odměnu. Zdá se, že český trh Nikonu nestojí za námahu. Na rozdíl od Canonu. Je to o obchodní strategii, která je u Nikonu poněkud těžko pochopitelná, protože první počeštěný Nikon je vrcholný model. Je to opravdu podivné, neboť řadu D3 si koupí především profíci, kterým absence češtiny rozhodně scházet nebude. Alespoň většině z nich.
cestina
Ja som si kupil D 90 tiez mi to vadilo ,ze tam nieje taky jazyk ktoremu by som rozumel ale pri uceni som si to pozeral podla manualu kde bolo vsetko prelozene a da sa to naucit a su nastavenia kde sa nechodi casto.Raz je to nastavene a k tomu sa nevracam.Je vela nastaveni ktore sa ani moc nevyuziju.Zakaldne nastavenia sa nastavuju tlacidlami.Je skoda ak Nikon nedava cestinu co by pomohlo k lepsiemu ovladaniu fotoaparatu pre tych zacinajucich.
Já raději AJ
Mě osobně víc vyhovuje angličtina, ale okolo sebe vidím lidi, kteří když zvažují jakou DSLR, tak jedním z klíčových kritérií je pro ně čeština. Těžko je přesvědčit na Nikon, když jim Canon splní jejich představu o DSLR.