Když se zaregistrujete a následně přihlásíte, získáte možnost publikovat komentáře, vkládat a komentovat fotografie, a mnoho dalších výhod. Využijte toho, je to zdarma.
Poslední komentáře
Poslední fotografie
Tady se registrovaným a přihlášeným zobrazuje fotobazar
Na tomto místě vidí registrovaní a přihlášení fotografové bazar - registrujte se u nás také Registrace zdarma.

Přesně takhle mi ten volič
Přesně takhle mi ten volič klapal když mi přišel foťák z opravy v Nikon servisu kromě poškrábané matnice a jiných překvapení,odšrouboval jsem jen ten zadní díl s displejem a voličem a namontoval ho z5,pod ním byl nějaký vodič a ten klapal o stínění plošného spoje,asi to bylo jen špatně složené...
Tak že by to špatně složili při výrobě?
Tak že by to špatně složili při výrobě? Každopádně jsem asi moc měkký, lézt dovnitř v době záruky. Takže docela patová situace. Poslat to do servisu v rámci záruky a pak to obdržet s dalšími škrábanci a bůhví čím ještě, anebo se s tím smířit? By mě zajímalo, kde soudruzi z Japonska udělali chybu :-(
Myslím, že je vysoká pravděpodobnost,
že Nikon servis Vám fotoaparát nepoškodí. Dva z těch servisních techniků trochu znám a nejsou to blbci ani ignoranti. Asi se jim někdy něco nepovede, ale těch zcela perfektních oprav bude několikanásobně víc. Já jsem za posledních 6 let jim dal důvěru 3x a nikdy jsem neměl sebemenší výhrady. Doporučuji tedy napsat do průvodního dopisu co všechno je zcela nepoškozené, pokud máte druhý foťák, tak to i zdokumentovat včetně snímače a matnice, pokud máte možnost makrofotek, no a pak bych se nebál.