Když se zaregistrujete a následně přihlásíte, získáte možnost publikovat komentáře, vkládat a komentovat fotografie, a mnoho dalších výhod. Využijte toho, je to zdarma.
Poslední fotografie
Tady se registrovaným a přihlášeným zobrazuje fotobazar
Na tomto místě vidí registrovaní a přihlášení fotografové bazar - registrujte se u nás také Registrace zdarma.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_field_comment::init() should be compatible with views_handler_field::init(&$view, $options) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/comment/views_handler_field_comment.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 0.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
D5100 a krytka na pamäťovú kartu
¨
Autor: Mustang
Datum:
3. Září 2011, 22:36:48
Chcem sa opýtať tých, čo D5100 majú alebo ju mali v ruke. Nie je tam voľná krytka na pamäťovú kartu? Po zatvorení tam ostane mini štrbina a klepká o telo. Skúste na ňu poťukať, či drží pevne alebo klepká. Vopred dík za odpovede.
- Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.
Krytka karty 5100 a 3100
Na 3100 je opravdu volná, měl jsem jej na redakčním testu na Islandu a je volnější. Zase....ve focení mi to opravdu nepřekáží.
Krytka PK u D5100
Dobrý den, D5100 vlastním od dubna 2011 a problém s krytkou PK nemám. Pokud je pružinka v pořádku, pak může být problém asi jen s tím PE zaklápavacím mechanizmem. Chce to při zavírání krytky stlačit mírně až na doraz dolů a pak při stálém tisknutí zasunout zpět až do zvuku zaklapnutí. Snad to vyřešíte, držím palce. J. Polák, Jaroměř.
Odpoveď z Nikon servisu
Takže, dostal som odpoveď z Nikon servisu. To len pre prípad, žeby sa tým zaoberal ešte niekto ďalší.
"Vážený pane ...,
zkoušel jsem mechanismus zámku víčka paměťové karty u nových aparátů D5100 a jistá vůle, která způsobuje popisované cvakání, je bohužel běžná. Nejedná se tedy o závadu, ale o konstrukční vlastnost. Řešením by mohlo být například podlepení víčka páskou.
S pozdravem
...
servis Nikon spol. s r.o."
Takže, týmto je si myslím téma uzavretá. Je to ale škoda. Predsa len to stojí v kite s 18-105 cez 800 €. Človek by nečakal, že si to pri testovaní v predvýrobnom procese nikto nevšimne. Z druhej strany je napr. gumená krytka, mohli to dať aj na kartu.
Neznám tento aparát, ale
Neznám tento aparát, ale říkat závadě "konstrukční vlastnost" namísto "konstrukční chyba" se mi zdá býti až nad míru loajální k zaměstnavateli (k Nikonu s.r.o). Chce mi snad někdo namluvit, že dvířka karty mají vakl a je to normální?
Nikon servis
2dluhos:v nikonservusu je možné všechno. já tam nedávno poslal svůj foťák na výměnu polepů(D300). nejdřív ho ztratili. že prý u nich žádný takový foťák není a když tak ať jim zjistím KDO HO U NICH PŘEVZAL. jinak to prý nejde zjistit a pošta že mi to řekne! strávil jsem hodinu na telefonu s poštou praha 10. nakonec jsem to opradu zjisti,ikdyž tyhle informace se nepodávají! pak se omluvili a ztrojnásobili cenu oproti emailem potvrzené. když jsem opravu odmítnul, poslali mi nazpět zaprášenej toťák bez bez víčka,takže marast byl i uvnitř. navíc strhli jeden polep. to mě nadzvedlo nejvíc. když už ho někdo sundal, tak ho tam měl taky vrátit. nakonec jsem si je vyměnil všechny sám cca za 30 minut i s vyčištěním a odmaštěním povchu.
jo a mimochodem. ten foťák převzala ta samá ženská co mi do telefonu dva asertivně opakovala, že u nich žádný takový není...
...ale to jen tak okraj
Uspěchal jste to. Měl jste je
Uspěchal jste to. Měl jste je nechat vydusit a po uplynutí zákonné lhůty na opravu požadovat vrácení peněz a ne pro ně zjišťovat údaje z pošty.
no jo jenomže já jsem
no jo jenomže já jsem potřeboval fotit a neměl jsem čas se tahat dva měsíce se servisem. příště se obrátím na vídeňský nikonservis.