Když se zaregistrujete a následně přihlásíte, získáte možnost publikovat komentáře, vkládat a komentovat fotografie, a mnoho dalších výhod. Využijte toho, je to zdarma.
Poslední fotografie
Tady se registrovaným a přihlášeným zobrazuje fotobazar
Na tomto místě vidí registrovaní a přihlášení fotografové bazar - registrujte se u nás také Registrace zdarma.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_field_comment::init() should be compatible with views_handler_field::init(&$view, $options) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/comment/views_handler_field_comment.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 0.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
D7000
Ahoj, zdravím všechny majitele D7000.
Mám na Vás dotaz. Na diskusním fóru Megapixelu se rozjela debata nespokojených majitelů těchto fotoaparátů na téma olejové skvrny na snímači.
Protože celkem vážně uvažuji o koupi tohoto modelu (přechod z D60), tak mě to velmi zajímá, kolik z Vás kdo jste v nikonclubu se s tímto problémem taky setkali?
Chápu, že se takováto situace může objevit, ale protože si chci koupit tenhle foťák a odjet na 3 měsíce na dovolenou a fotit a fotit, a když si představím, že bych měl všechny fotky s takovouhle vadou, tak to radši odjedu se starou osvědčenou D60, kde vím, co můžu čekat, ale nečeká mě upravovat např. 5000 fotek s flekama na fotce, kvůli tomu, že se vada projevila až tam a ta potřebuju fotit a né zkoumat, jestli při montáží udělali někde chybu as mám vadný kus. Chápete co tím chci říct ?
Díky za Názory.
Záry.
- Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.
D7000
Cituji diskuzi megapixelu: "Zdravím, tohle mi napsali z Nikonu CZ ... v ojedinělých případech se může tento problém vyskytnout. Pokud se tak stane, jsme schopni jej odstranit jediným servisním zásahem. U nově vyrobených produktů tohoto modelu se již problém nevyskytuje vůbec."
Mimochodem kupoval jsem tento přístroj jako jeden z prvních, využívám ho profi, mám na něm nacvakáno cca 20tisíc, často měním objektivy a ještě jsem neměl problém s prachem natož s olejem.
7000
Taky jsem ještě takovýto problém neměl a doteď jsem o něm ani neslyšel...
popis
probírá se to především zde: http://www.megapixel.cz/nikon-d7000?page=650&stranka=komentare
+ stránky před a i po. A opravdu mě to znervózňuje. V diskuzi se popisuje, že se to projevuje jen v pravé části snímače a vypadá to na olej či lubrikant ze závěrky.
U své D60 jsem se setkal zatím jen s Hot poxely a odstraňovat na 3000 fotkách vypálené pixely na nočních fotkách, které svítí jako žárovka není nic moc práce. A když si představím obdobou práci se skvrnami ...?
ja ho kupoval asi v kvetnu a
ja ho kupoval asi v kvetnu a zatim v poho...davam mu radne zabrat, par desitek tisic fotek ma za sebou a naprosto bez problemu...
D7000
Zdravím
Nikon D7000 Mám od ledna a nezaznamenal jsem žadny problem s timhle pristrojem a mám nacvakáno přibližně 5000 expozic.
taky ho mam od ledna a zadne
taky ho mam od ledna a zadne problemy jsem nezaznamenala. Ani s tema hotpixely jak se rikalo.