Když se zaregistrujete a následně přihlásíte, získáte možnost publikovat komentáře, vkládat a komentovat fotografie, a mnoho dalších výhod. Využijte toho, je to zdarma.
Poslední fotografie
Tady se registrovaným a přihlášeným zobrazuje fotobazar
Na tomto místě vidí registrovaní a přihlášení fotografové bazar - registrujte se u nás také Registrace zdarma.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_field_comment::init() should be compatible with views_handler_field::init(&$view, $options) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/comment/views_handler_field_comment.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 0.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
D7100 ostriaci bod
¨
Autor: Monika444
Datum:
5. Červen 2014, 17:01:28
Dobrý deň všetkým.
Prosím Vás o radu. Kúpila som si D7100 a neviem si rady s jednou maličkosťou. U D7000-ky som bola zvyknutá meniť si ostriaci bod podľa potreby. U D7100 je ostriaci bod stále v strede a ja s ním potrebujem hýbať v režime A a P podľa potreby. Prosím Vás o radu. Ďakujem, Monika.
- Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.
Urobila som ako napísal Robo
Urobila som ako napísal Robo za čo mu ešte raz Ďakujem. Teraz ostriaci bod skáče ako mu rozkážem.
Jsem z D90 zvyklý na
Jsem z D90 zvyklý na jednobodové ostření.Asi jsem lama , ale nějak jednobod nemohu aktivovat na rozdíl od Moniky.Při ostření,vždy aktivuje několik ostřících bodů a ve finale je jen jeden , ale jinde,než bych chtěl :D máte někdo s tímto u D7100 zkušenost ? Návod jsem na toto téma četl ale jsem z toho jelen i lama :).Díky !
Podle mě je to tak jak u D90.
Podle mě je to tak jak u D90. AF-S , jedno zaostřovací pole manuál str.71
Som rád že to pomohlo.
Som rád že to pomohlo.
ĎAkujem Robo, tomu ja hovorím
ĎAkujem Robo, tomu ja hovorím pomoc. Funguje to ako si napísal.
Vzadu na tele je kolečko
Vzadu na tele je kolečko ktoré má v strede OK, jeho súčasťou je páčka, a je tam možnosť prepnút . alebo L, ak je tam L tak je ostriaci bod zamknutý. Pozri čo máš zapnuté. Mala by tam byť .
http://www.makofoto.cz/nikon/navody_k_fotakum/D7100_EU%28Cz%2902.pdf
strana 75 v návode.
Milý Robo. Bohužiaľ môj
Milý Robo. Bohužiaľ môj návod je v poľskom jazyku, ktorý neovládam.
Tady mají návod alespoň v
Tady mají návod alespoň v Českém jazyce v elektronické podobě :-)
https://nikoneurope-cz.custhelp.com/app/answers/list
Keď zlyhajú všetky možnosti,
Keď zlyhajú všetky možnosti, treba prečítať návod. Nieje začo. Robo.