Když se zaregistrujete a následně přihlásíte, získáte možnost publikovat komentáře, vkládat a komentovat fotografie, a mnoho dalších výhod. Využijte toho, je to zdarma.
Poslední fotografie
Tady se registrovaným a přihlášeným zobrazuje fotobazar
Na tomto místě vidí registrovaní a přihlášení fotografové bazar - registrujte se u nás také Registrace zdarma.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_field_comment::init() should be compatible with views_handler_field::init(&$view, $options) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/comment/views_handler_field_comment.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 0.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
D7100 zamrzne v menu
¨
Autor: RoStaSR
Datum:
26. Květen 2014, 21:33:10
Ahoj,
mám d7100 asi mesiac. Všimol som si, že občas prestane reagovať v menu, neodsledoval som presne, kde. Pomôže len vybrať batériu. Stretol sa s tým niekto? Ako ste to riešili?
Ďakujem za odpoveď
- Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.
Tak koukám že problémy nemám
Tak koukám že problémy nemám jen já, nezamrzne mi sice v menu ale normálně mi to hodí na stavovém displaji Err a nejde fotit, pak se po jednom dni rozjede, stalo se mi to za půl roku dvakrát , čim pak to je? dale se mi stává že mi zamrzne a nejde mi zoomovat fotky, takové psi kusy mi d5000 nedelal. Firmware si můžu přeinstalovat sám? nepřijdu o záruku?
https://www.youtube.com/watch
https://www.youtube.com/watch?v=JzT8D077dNo to je ono, podle popisu je to problem se zaverkou, co s tim? deje se vam to taky?
Mám D7100 a mám stejný
Mám D7100 a mám stejný problém.Čas od času mně zamrzne menu,je to sice zřídkakdy a jen na pár sekund,ale děje se to.Zkusím také přeinstalovat firmware.
ja musím vybrať baterku, inak
ja musím vybrať baterku, inak "neodmrzne"
kamarád má docela dost
kamarád má docela dost problémů s D7100 vč. toho nestálého měření expozice s bleskem. V servise se kroutěj jak hadi. Hádám, že je to nedodělek.
Co jsem měl půjčenou D610 tak ta zase standartně přeexponovávala....
Takže si o nové produkci myslím své a ohledně D810 počkám do Vánoc co z toho vyleze až to veřejní betatesteři prubnou (rozumněj zákazníci) a pak uvidím ...
Začíná mě D7100
Začíná mě D7100 vadit.Objevila se mi nová nahodilá závada.To nestálé měření expozice se mi občas děje i bez blesku.Jako kdybych měl zapnutý bracketing (samozřejmě ho mám vypnutý).Několikrát jsem fotil ze stativu na jeden stálý bod během několika sekund a objevily se mi hodně rozdílné expozice,jak přesvětlené,tak strašně tmavé.Vše je nahodilé,stejně jako náhlé zamrzání prohlížení fotek na displeji.Tři roky jsem měl D90 a tohle se mi nikdy nestalo.
Ale ještě jsem tam nedal nový firmware (nový firmware mám připravený,ale neměl jsem čas dobít aku),tak snad to bude pak o.k.
už mi to urobilo len raz,
už mi to urobilo len raz, takže zlepšenie...
asi preto, že tam už tak často nechodím :D
firmware som preinštaloval,
firmware som preinštaloval, uvidím, či sa to nebude opakovať, dám vedieť