Když se zaregistrujete a následně přihlásíte, získáte možnost publikovat komentáře, vkládat a komentovat fotografie, a mnoho dalších výhod. Využijte toho, je to zdarma.
Poslední fotografie
Tady se registrovaným a přihlášeným zobrazuje fotobazar
Na tomto místě vidí registrovaní a přihlášení fotografové bazar - registrujte se u nás také Registrace zdarma.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_field_comment::init() should be compatible with views_handler_field::init(&$view, $options) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/comment/views_handler_field_comment.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 0.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
D7100 zamrznuti
¨
Autor: NIC61
Datum:
2. Srpen 2015, 21:13:20
Mam kratko tuto zrkadlovku a dnes sa mi stalo že v MENU pri listovani zamrzla a bolo potreba až vybrat bateriu. Fw mam posledny 1.02 takže mate aj Vy podobny problem? vdaka.
- Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.
Mi to dela casto, kdyz mam
Mi to dela casto, kdyz mam celodenni foceni tak se to stane aspon dvakrat ( a ne ze bych byl v menu) :( a jeste se mi seka nekdy zaverka, reset jsem delal, firm jsem taky prehral a nic konecne jsem si koupil druhe zrcadlo tak to posilam na servis. snad mne s tim neodpalkujou
Tak ja D7100 mam od 11/2013 a
Tak ja D7100 mam od 11/2013 a pravda je, ze zacatku me to zamrzalo taky, ale spis pri prohlizeni fotek, nez vylozene v Menu. Ale u me byl problem s hlaskou Err. Zazil jsem to behem pul roku 3x, vzdy po ruznym poctu fotek, jednou cca. 500, pak 450 a do tretice po 10 fotkach. Vytazeni baterky nezabiralo. Mezitim byly ale akce, kde se nic nestalo. Tak jsem zkousel vse, co se pise, vycistit kontakty, prehodit objektiv, reset....atd. Po tom druhym zaseku jsem vymenil i znacku karty, protoze mi prislo, ze to dela pri skoro naplneni. Byl dlouho klid a pak na svatbe bum, 10 fotek a tuhac. Stesti v nestesti jsem byl jako normalni obcan, tak to min bolelo. Ale nasran jsem byl fest, tak jsem odeslal na reklamaci. Odeslal jsem 13.7.2015 pres dopravce, 23.7.2015 jsem mel zpet, takze v tomto ohledu opravdu rychlost. Akorat jsem nesledoval zakazku, mi prislo, ze to proste bude pozdeji, takze jsem byl prekvapen, kdyz mi rano volal dopravce, ze mi veze zasilku od Nikon. Nikde zadny upozorneni, ze budou odesilat. No a v protokolu stoji: Oprava a serizeni mechanismu ovladani clony, Oprava/vymena zaverkoveho mechanismu a pak Aktualizace firmware - coz stejne byl, a jako, udajne, bonus vycisteni obrazoveho snimace - to si cistim stejne sam. Takze nezbyva nez doufat, ze hlaska Err je vyresena a rychle cvakat a cekat :-) Ale stejne uz asi do smrti, pred kazdym foceni, zustanu v napeti, zda klekne ci ne. Takze at servis vyjde.
Ešte som si spomenul, že som
Ešte som si spomenul, že som prehral firmware a polepšilo sa to vtedy, aj keď tam bola rovnaká verzia.
Áno, robí/robilo to aj mne.
Áno, robí/robilo to aj mne. Ale len zo začiatku, teraz už moc nie, pretože chodím do menu menej, ako keď bola nová. Trošku ma to hnevalo, ale pri fotení ide dobre. Tak som to neriešil.
dik...dal som dvojtlačitkovy
dik...dal som dvojtlačitkovy reset tak uvidime...