Když se zaregistrujete a následně přihlásíte, získáte možnost publikovat komentáře, vkládat a komentovat fotografie, a mnoho dalších výhod. Využijte toho, je to zdarma.
Poslední fotografie
Tady se registrovaným a přihlášeným zobrazuje fotobazar
Na tomto místě vidí registrovaní a přihlášení fotografové bazar - registrujte se u nás také Registrace zdarma.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_field_comment::init() should be compatible with views_handler_field::init(&$view, $options) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/comment/views_handler_field_comment.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 0.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
D800 - očnice - povolit
¨
Autor: jardab
Datum:
17. Říjen 2016, 17:45:08
Ahoj, nejde mi povolit očnice na D800 - neznáte na to nějakou fintu?
- Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.
jestlipak je sklopená ta
jestlipak je sklopená ta interní clona? Pokud ne, tak je to zamčené! Až když se uzavře, tak jde očnice povolit! Hlavně ne silou, jinak si to poškodíte...
Povolovat to čtyřma prstama,
Povolovat to čtyřma prstama, nesvírat to jenom dvěma.
Ať to zkusí jiný účastník té akce s menšíma prstama.....
Taky se to dá omotat papírovou lepící páskou na větší půměr a potom to zkusit povolit.
Krajní řešení je udělat si na to podobnou provizorní objímku jako je na povolování filtrů. Ale to bych skoro vylučoval. Musí to jít jednodušeji jak píšu.
Přesně takhle povolovat
Přesně takhle povolovat filtry, čtyřma prstama rozloženýma po obvodě a speciální povolovací objímku už není potřeba. Nevím, jaké to jsou zákony, jestli fyziky, netuším, ale nasranosti určitě, když sem dvouma prstama bejčil víc a víc a ono nic, čtyřma pohodička, že sem si to musel zopáknout, jestli mám pravdu a mám, jde to. Holt měkké a poddajné se tlakem kroutí a očnice je měkká.
Ad očnice: Byl sem o víkendu "trajdat" na závody psů a člověka za ním přivázaného. (odbočím) Tak by to mělo být, pes vepředu, páníček za ním na napnuté vodící šňůře, bohužel, až na vyjímky těch vepředu, většinou to u těch dalších bylo naopak nebo aspoň dejchali jako "lomokotivy" vedle sebe, vzájemně čekajíc, který z nich bude blbější a bude táhnout nebo běh do kopce, kde pes si vepředu dělal takový odstup, aby šňůra byla lehce prověšená, tím toho zmetka, svého pána, netáhl, ale zúčastnil se závodů, jak pán/paní požadovali, takové závody naruby, ale zpět k očnici ...
V lese je hodně stromů, stáří a příroda si žádá své, chlapům strom stačí, hodil sem si foťák z pupku na bočně zádovou stranu (co naplat, pořád mám popruh kolem krku raději, na Kata Reflex-E ani klouzavej Peak-Design nemá, ten do krku taky řeže), "polaskal" strom (kam se hrabe sex), zavřel krám, popondu a ejhle, nějakej foto blbec zde ztratil očnici!! V životě by mě nenapadlo, že když hranatá očnice u DX těla nejde kloudně odcvaknout a vytáhnout rukou, že ten blbec budu já, co ji vytáhnu o bundu hozením foťáku z bočně-zadní polohy na pupek, ano, byl sem to já!! Ještě se divím, že v jehličí byla vidět, asi hulákala, že chce jít s náma!!
Takže opět názorná ukázka, že dva prsty na DX očnici (hranatá) je málo, ale čtyři tam nedám a bundě stačí tak málo, jenom se otřít, vlastně i u toho sexu se stačí jenom otřít a drndáte, říkali to!
Nepochopím tenhle systém při focení na stativu, kdy by mělo dojít k výměně za dodávanou krytku, bez hnutí stativem se mi výměna nepodařila, proto hledáček cloním rukou, přitom podle vzoru některých FF hledáčků by nebyl problém udělat menší verzi na DX, si myslím. Něco podobného mám v hlavě při použití sáněk, troška materiálu a pantíku nebo šroubečku.
Na zatemnění jsem si vyrobil
Na zatemnění jsem si vyrobil z kusu papíru clonku, co drží pod gumou očnice...
Dík, povedlo se, ale já mám
Dík, povedlo se, ale já mám na to velké prsty.