Když se zaregistrujete a následně přihlásíte, získáte možnost publikovat komentáře, vkládat a komentovat fotografie, a mnoho dalších výhod. Využijte toho, je to zdarma.
Poslední fotografie
Tady se registrovaným a přihlášeným zobrazuje fotobazar
Na tomto místě vidí registrovaní a přihlášení fotografové bazar - registrujte se u nás také Registrace zdarma.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_field_comment::init() should be compatible with views_handler_field::init(&$view, $options) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/comment/views_handler_field_comment.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 0.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
D800 prestal fungovať
¨
Autor: Cvernovka76
Datum:
8. Listopad 2017, 19:04:57
Dobrý deň,
Včera pri fotení mi asi z 0,5 m výšky vypadol foťák D800 s nasadeným objektívom NIkon 70-200 na zem.
Objektív je ok, ale telo prestalo kompletne fungovať, nereaguje ani na ON/OFF. Totálna nepozornosť počas krásneho dňa pri Dunaji, mi pokazila zbytok dňa. Viete mi niekto poradiť kvalitný servis, či už v Čechách, alebo na Slovensku?
Dikes, s pozdravom, Marek
- Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.
Baterku som menil hned,
Baterku som menil hned, myslel som, ze ro bbude kontakt, ale nepomohlo. Dik za info, pozrem Nikon vo Viedni a v Prahe.
Cenově ten ve Vídni není
Cenově ten ve Vídni není dražší a je to blíž.
Baterku som menil hned,
Baterku som menil hned, myslel som, ze ro bbude kontakt, ale nepomohlo. Dik za info, pozrem Nikon vo Viedni a v Prahe.
Baterku som menil hned,
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv http:/
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
http://www.matunak.sk/
^^^^^^^^^^^^^^^^^
minimálně za zeptání by stál.
Marek.
To je stejné jako když se do
To je stejné jako když se do toho pustíš Ty:)
1) Není to autorizovaný servis
2) rozsah oprav je na těch stránkách popsaný
3) je tam ještě věta: "... Vykonávame pozáručné opravy..."
Takže za mě:
klidně bych tam dal zkusit opravit D50,D90, možná D300,... D800 už ne.
Servis Nikonu na Slovensku
Servis Nikonu na Slovensku není.
Nejblíž to máte do Vídně, potom Praha, Německo.
Než to dáte do servisu, zkuste jinou baterku (ale šance, že to bude baterkou je minimální).