Když se zaregistrujete a následně přihlásíte, získáte možnost publikovat komentáře, vkládat a komentovat fotografie, a mnoho dalších výhod. Využijte toho, je to zdarma.
Poslední fotografie
Tady se registrovaným a přihlášeným zobrazuje fotobazar
Na tomto místě vidí registrovaní a přihlášení fotografové bazar - registrujte se u nás také Registrace zdarma.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_field_comment::init() should be compatible with views_handler_field::init(&$view, $options) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/comment/views_handler_field_comment.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 0.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
Nákup D600 přes eBay
¨
Autor: CzechJoker
Datum:
20. Duben 2014, 20:40:22
Přemýšlím o tom, že bych ke své D7100 pořídil u FX tělo a přemýšlím o D600. Dívám se na eBay a chci se zeptat, zda-li tam máte vytipované nějaké EU prodejce, protože dovoz např. z Francie vychází poměrně zajímavě.
Předpokládám, že u importu tohoto typu kryje záruku prodejce (s vyjímkou výměny závěrky), nebo se pletu?
Díky
- Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.
Ne, nechtěli nic.
Ne, nechtěli nic.
Zrovna D600 bych tímhle
Zrovna D600 bych tímhle způsobem nekupoval.
Ten problém s lubrikantem na čipu je konstrukční záležitost a určitým způsobem jsou postiženy všechny zrcadlovky alespoň v určité době po zakoupení.
Samozřejmě to někomu nemusí vadit, protože to je vidět jen na malých clonách nebo si to dokáže čistit sám a nebo může mít štěstí a vyhlo se mu to zcela. On to není žádný velký problém.
Ale je dobré mít foťák z oficiální distribuce, protože většinou se to řeší výměnou závěrky a několikerým číštěním.
Nikon to řeší globálně
Nikon to řeší globálně výměnou závěrky, a to doživotně. Čistě logicky neexistuje "neoficiální" distribuce, je zde jeden výrobce (Nikon) a je jedno, jestli koupím jejich produkt na Islandu, v Nigérii nebo u Škody. Z hlediska uznání této konkrétní závady to opravdu nehraje roli.
Ahoj, Momentálně se taky
Ahoj,
Momentálně se taky poohlížím po nějakym tom Fx na Ebay.
Jak jsi se nakonec rozhodl, šel jsi do toho?
Podle mě by v tom snad neměl být žádný větší zádrhel. Maximálně že by ten kus byl případně určenej pro mimoevropský trh, nějakej filuta ho dotáhl za výhodný peníze do Evropy a přeprodává to tady. Pak by teoreticky mohl být problém s případnou zárukou, jelikož to asi standartně nemívá celosvětovou záruku.
Diky, L.
To je fakt, konkrétně na tuto
To je fakt, konkrétně na tuto závadu "barva pleti" nemá vliv, otázkou je, co na to "golfaři", jestli ti se nebudou cukat, že posunutí balíčku z bodu A do bodu B (konkrétně z regálu na poštu) nejsou pro ně nežádoucí vícenáklady spojené s odlepením zadnice od židle, natož bez všimného (faktury či účtenky)!
Výměna závěrky u D600
Výměna závěrky u D600 proběhla u mne zcela zdarma a to včetně zaslání. Vše bylo i s dopravou hotové do 10 dnů. Dával jsem tam 2 fotoaparáty a u toho prvního, protože jej potřebovala známá na svatbu, proběhla výměna dokonce do 3 dnů - a opět bez jakýchkoliv poplatků. Takže z mé strany naprostá spokojenost.
Chtěli u toho nějaký doklad o
Chtěli u toho nějaký doklad o koupi? V tom jejich textu se o tom nezmiňují, ale raději se zeptám.
he, poslal jsem žádost o
he, poslal jsem žádost o šroubeček z bajonetu co se uvolnil a ztratil se.... dodnes žádná odpověď i přes jemné upzornění, že jsem za Nikon hejblátka vysolil statitisíce... zkusím jestli ho nemaj u Škody z nějaký "bouračky".
No to je ale něco jinýho.
No to je ale něco jinýho. Kdybys jim tam poslal celý objektiv, tak ti tam ten šroubeček dají a naúčtují si k tomu práci, diagnostiku závady ajánevímcoještědalšího...
Je to samozřejmě ironie, poslat šroubek v obálce by bylo to nejmenší.
Tak myslet si můžou cokoliv,
Tak myslet si můžou cokoliv, toto je hlavní: https://nikoneurope-cz.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/60013/locale...
Ahoj, taky uvažuju o D600,
Ahoj,
taky uvažuju o D600, mohl by jsi, prosím Tě, dát nějaký odkaz na dobrou cenu prodejce ve Francii, ať to nemusím složitě hledat.
(myslím nový, ne použitý na Ebay)
Moc děkuju.
Dobry den, chcete dat nejake
Dobry den, chcete dat nejake odkazy? Ja tedy takove drazsi veci na ebay nekupuji, ale mohu se podivat. Ve Francii je spousta prodejcu.
no je jich tam asi 5 takových
no je jich tam asi 5 takových větších...
popravdě nemám z existence tohoto vlákna vůbec radost...
Musím říct, že na eBay je
Musím říct, že na eBay je jeden prodejce z Francie, mající pravidelně několik kusů D600. Možná trochu problém vidím v několika negativních komentářích...
Tak mě asi zajímá primárně
Tak mě asi zajímá primárně mírně předpoužitý, to se omlouvám za mystifikaci. Ve Francii nové nevím, ale jsou třeba v UK se tělo pohybuje kolem 1000 bubáků (http://www.ebay.co.uk/itm/BRAND-NEW-NIKON-D600-SLR-BODY-ONLY-24-3-MP-3-2...) a set tělo + 24-85 cca 1400 bubáků (http://www.ebay.co.uk/itm/Brand-New-Nikon-D600-DSLR-body-with-24-85mm-VR...).
Co to je za měnu ,,bubák''
Co to je za měnu ,,bubák''
V tomhle případě libry
V tomhle případě libry šterlingů, takový to přeškrtnutý ohnutý L.
Jen dodám, že bych si s radostí koupil (jetou) D600 v Česku, ale za odpovídající cenu (21-25k podle stavu), a to tak, že klidně ještě dnes. To, co někteří prodávající zkouší, to mi hlava nebere. Ale je to jejich věc a pokud najdou hejla, nechť je jim přáno.
"Bubák" jako libra se opravdu
"Bubák" jako libra se opravdu používá? Pokud ano, jak je to v angličitně? Omlouvám se za pitomý dotaz, ale ještě jsem se s tím nesetkal. Dolaru se říká "buck", takže pro neznalé když někdo bude chtít "five bucks", tak chce pětidolarovku.
"Bubáky" jsou slovenským
"Bubáky" jsou slovenským výrazem pro oběživo, omlouvám se, pokud jsem tím znepřehlednil svoji reakci.
Hm, tak na Slovensku jsem žil
Hm, tak na Slovensku jsem žil pěkných pár let, jako kluk jsem slovensky uměl mnohem líp než česky, ale toto jsem ještě neslyšel. Možná se to liší regionem, mým domovem býval Trnavský kraj.
Já vlastně ani nevím, kde
Já vlastně ani nevím, kde jsem to pochytil. Můj region začíná ve Skalici a končí v Michalovcích a Humenném...