Když se zaregistrujete a následně přihlásíte, získáte možnost publikovat komentáře, vkládat a komentovat fotografie, a mnoho dalších výhod. Využijte toho, je to zdarma.
Poslední fotografie
Tady se registrovaným a přihlášeným zobrazuje fotobazar
Na tomto místě vidí registrovaní a přihlášení fotografové bazar - registrujte se u nás také Registrace zdarma.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_field_comment::init() should be compatible with views_handler_field::init(&$view, $options) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/comment/views_handler_field_comment.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 0.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
Nastavení náhledu snímku D7100
¨
Autor: vvenda
Datum:
15. Březen 2015, 19:39:35
Chtěl bych se zeptat zdejších odborníků na nastavení délky náhledu snímku po
expozici. Nastavím náhled na 4s a po expozici mám stále náhled 1 min. V menu
c4 nastavím různé časy pro snímek, menu atd.a stále mám 1min. Kde dělám chybu, když u D5100 mi vše funguje?
- Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.
díky za odpověď, já se
díky za odpověď, já se pokusím to vyřešit přes USB dock, ale pochybuju, že je nějaká aktualizace FW.
Nedávno jsem kupoval Sigmu
Nedávno jsem kupoval Sigmu 10-20mm a ta jede v pohodě. Tak dej vědět jak to dopadlo.
napíšu sem po delší době.
napíšu sem po delší době. zajímalo by mě, jak se vyřešil tenhle problém? mám D7200 a Sigmu 18-200C a stejnej problém, ostření i stabilizace fungují, časovače ne.
Vyřešeno asi takto: objektiv
Vyřešeno asi takto: objektiv jsem si ponechal,mě vypne zhruba po 50s. Pokud fotím tak po náhledu znovu přimáčknu spoušť aby zhasnul display,(zapnuté zustane měření).Jinak páčka OFF.
Tak že přátelé kamaradí, je
Tak že přátelé kamaradí, je to opravdu objektivem Sigma 17-50, to by mě nikdy nenapadlo že takovou věc udělá objektiv. Na 5100 funguje vše normálně.
Všem moc děkuji. Kde udělali soudruzi chybu. Co s tím?
Tak tomu bych nevěřil ani
Tak tomu bych nevěřil ani náhodou, že objektiv, který má jiné povinosti, že má být ovládán vlastně ovládá nešetření a mrhání elektrickou energií!
Já bych se přikláněl ke špatně komunikačnímu firmweru ze strany Sigmy, že je starej vůči tělu.
* Dokážeš nějak zjistit, kdy byl tento typ objektivu vynalezen a ten tvůj konkrétní kus kdy byl vyroben vůči vzniku D7100? Píšeš, že s D5100 žádný problém není, ale ta byla vyrobena v r.2011, jenže D7100 v r.2013
* Nedělá Sigma na staré objektivy firmwery reakcí na nová těla Nikonu?
* Zkus kontaktovat Sigmu v CZ, jestli zde zastoupení vůbec mají a možná by ti pomohl zdejší odborník na Sigmy Tori.
Nechci být škarohlíd, ale já být Nikonem, tak by mi byly jiný skla než moje vlastní stáj Nikon slušně řečeno ukradený. Když chtějí se mnou pracovat, tak ať se snaží oni. A z toho bych vycházel, kde hledat problém.
No pokusím se něco najít a
No pokusím se něco najít a poptat se, ale myslím že to bude marný pokus.
Třeba se nikdo ještě ozve a podělí se o zkušenost.
To je stejný, jako
To je stejný, jako automatický přepínání FX na DX po nasazení objektivu. Nasadím jakýkoliv Nikon a automatické přepnutí do DX režimu bez problému, nasadím Tamron a nic (musím přepnout ručně)... Je to bohužel konkurence a všechny tech. údaje si asi nepředávají...
Co s tim? Za usetrene peniaze
Co s tim? Za usetrene peniaze za servis chod na pivo, alebo predaj Sigmu, kupi Nikkor a je po probleme :- )
A co když resetuješ nastavení
A co když resetuješ nastavení v základní nabítce je 4s.
po resetu se vše nastaví do
po resetu se vše nastaví do základu, ale prostě to vůbec nereaguje. Hlavní menu, náhled i panel info zhasínám přes namáčknutí spouště. No prostě nemohu najít co jsem kde pomačkal. Jako by se vše odehrávalo přes to namáčknutí spouště.
Vyzera to tak, ze mas vsetko
Vyzera to tak, ze mas vsetko dobre nastavene, len fotak blbne a asi to bude chcet servis.
Ale napadlo mi este nieco - aky objektiv tam mas a ci ti to robi pri kazdom objektive? Kolega ma D5000 a D7100 a s objektivom Sigma 17-70 sa fotak nevypina v casoch, ktore su nastavene v menu. Aj expoziciu meria cca 2,5minuty a AF aj stabilizacia vrci okolo minuty. Takze kvôli setreniu baterky radsej fotak vypina. S inými objektívmi mu to nerobi....
Teď tam mám nasazenou Sigmu
Teď tam mám nasazenou Sigmu 17-50, a máš asi pravdu že to s nikkor objektiv nedělalo. Odskouším hned jak dorázím k domovu.
Asi nepodstatný, ale sedí ti
Asi nepodstatný, ale sedí ti firmwer?
https://nikoneurope-cz.custhelp.com/app#s=eyJzZiI6eyIxNTc4MTAiOnsiZmlsdG...
Ano vše sedí , znovu jsem ho
Ano vše sedí , znovu jsem ho přehrál, ale výsledek stejný.
V oddílu c4, mám vše
V oddílu c4, mám vše nastaveno na 4s, ale stejně po vyfocení snímku se náhled zobrazuje po dobu 1min.,musím ho zrušit tlačítkem spouště.
V menu c4 když měním čas
V menu c4 když měním čas "Kontrola snímků", tak mi to funguje.
Hele, to bude asi tou Sigmou,
Hele, to bude asi tou Sigmou, mám takový pocit, že jsem na něco podobnýho narazil i na zahraničních stránkách. A dělají to jen určitý typy objektivů (ale nemůžu to potvrdit na 100%, Sigmy mám dvě a ani jedna mi to nedělá).
asi blbá otázka, ale je
asi blbá otázka, ale je nastavená "kontrola snímků" na 4s? Pak je tam ještě tuším čas pro přehrávání snímků.