Když se zaregistrujete a následně přihlásíte, získáte možnost publikovat komentáře, vkládat a komentovat fotografie, a mnoho dalších výhod. Využijte toho, je to zdarma.
Poslední fotografie
Tady se registrovaným a přihlášeným zobrazuje fotobazar
Na tomto místě vidí registrovaní a přihlášení fotografové bazar - registrujte se u nás také Registrace zdarma.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_field_comment::init() should be compatible with views_handler_field::init(&$view, $options) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/comment/views_handler_field_comment.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 0.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
Nelze zobrazit živý náhled D3200
Dobrý večer, mám nikon D3200. Vše jelo bez problému, ale zničeho nic mi přestal fungovat živý náhled. Píše mi to "Při aktuálním nastavení nebo podmínkách nelze spustit živý náhled". Hledal jsem na googlu a většinou co tam psali, tak, že je špatná karta. Mám doma asi 3 karty stejné značky Kingston, tak jsem je všechny vyzkoušel a pořád stejně. Půjčil jsem si i kartu jiné značky od kolegy a pořád stejně. Dneska jsem koupil kartu Toshiba microSDHC UHS-I. Jinou značku neměli a když jsem se díval do návodu, tak tuhle kartu foťák podporuje. Jenže foťák dělá to samé.
Když ho připojím k PC a spustím digiCamControl, tak v tomto programu živý náhled funguje, ale pouze přes tento program. Jinak ne.
Ještě jsem zapomněl napsat, že foťák normálně funguje při focení, ale nejde živý náhled. Nevíte čím to může být? Jestli foťák reklamovat? Zkoušel jsem i jiný objektiv a stále stejné.
Moc děkuji za odpověď
- Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.
Tak dneska mi dorazil Nikon z
Tak dneska mi dorazil Nikon z opravny. Museli tam vyměnit celou desku. Teďka už je vše v pořádku.
Jestli jste to ještě neposlal
Jestli jste to ještě neposlal do servisu tak zkuste:
- volič expozičních programů nesmí být v poloze GUIDE
- v menu NASTAVENÍ položka HDMI - OVLÁDÁNÍ ZAŘÍZENÍ dejte volbu VYPNUTO
( Objektiv musí být nasazený, zacvaknutý v bajonetu, žádné propojující kabely s PC, nebo jiným zařízením, zkoušejte to na intenzivnějším osvětlení, ne večer u televize)
Je to jen pokus:)
Tak jsem včera koupil kartu
Tak jsem včera koupil kartu co mi tady poradil kolega s tím, že pořád to samé. Tak jsem teda zavolal na linku Nikonu a foťák mám poslat na servis. Doporučil mi i to co vy tady, ten reset, ale tohle taky nepomohlo. Takže uvidím jak se k tomu vyjádří servis.
Moc vám děkuji za rady ;-)
Ono je to těžký od stolu
Ono je to těžký od stolu radit, když dotyčný předmět problému raditel nepoužíval nebo aspoň nedrží v ruce.
Jako teď sem řešil a nevyřešil ztracení programů České televize na televizi půl roku staré a nejsem schopen opětovně naladit (parabola) ani ostatní stanice, které nejsou placené dodatečným příplatkem, ale svinstvo těch od vedle, to se naladí!!
Jj máte pravdu. Je to těžké,
Jj máte pravdu. Je to těžké, ale zkusil jsem jestli náhodou někdo nebude vědět. Foťák mám v záruce, takže ho posílám a uvidím jaký tam bude problém.
Až to budeš mít opravený tak
Až to budeš mít opravený tak napiš co to bylo za závadu.
Nechce ani náhled fotky, ani
Nechce ani náhled fotky, ani LV ani formátovat kartu? Není slabá baterka?
Že by na spuštění živého
Že by na spuštění živého náhledu měla vliv karta? Nemáte vedle foťáku jablka? Hrušky nevadí! Vidíte, taky blbost i když....?!
1:
*/ Přikláněl bych se ke spuštění motivového programu, který živý náhled nepodporuje (nepíšete čím, tedy na co fotíte) nebo
*/ nefunkční tlačítko LV nebo
*/ něco víc (dál) v cestě od tohoto tlačítka, protože spuštění přes PC je příkazem z jiné strany, ne mechanickým a i obrázek mi šel do PC (Camera Control Pro 2), ne na kartu.
2:
Nicméně foťák vám píše, cituji:"Při aktuálním nastavení nebo podmínkách nelze spustit živý náhled", tím pádem tlačítko LV bude fungovat (jinak foťák nenapíše hlášku) a píšete, že foťák jinak fotí, dle manuálu níže str.195 Zahřátí snímače.
3:
Celkový reset, opravna
4:
Nicméně karty vrtají, ty můžou být problémem i když se nezdají, jak píšete:"Mám doma asi 3 karty stejné značky Kingston" není jistota, co vlastně máte? Manuál (D3200VRRM_(Cz)01.pdf) na str.177 "Schválené typy paměťových karet" a vaši kartu Toshiba microSDHC UHS-I tam nenacházím, hlavně žádnou zmínku o Micro kartě jako takové podporované!!
Ani jiný odlehčený manuál D3200VRUM_EU(Cz)01.pdf nic takového nepíše, str.64.
Neříkám, že to je ono, ale co vím, Micro karty (přes adaptér) DSLR Nikon nepodporovaly (zkoušel sem), ale někde sem četl, že je někdo na Nikonech používá, tak nevím jestli jsou už podporovány, dle manuálu ne.
Vidíte v manuálu značku Kingston? Já ne, tak opravdu může být problém v kartě (jak psal internet, ale špatně pochopený), i když nějaká karta jela, což mohla, když se načte, může jet, sice blbě, ale snaží se, stejně jako mi TV nevezme některé No name flešky.
5:
Kupte kartu dle manuálu a ceny pro normálního smrtelníka, co ale bude fungovat, SanDisk SDHC Extreme 16GB 90MB/s UHS-I U3 nebo pro 24Mpix snímač a i video raději SanDisk SDHC Extreme 32GB 90MB/s UHS-I U3 (i SanDisk SDHC Ultra 32GB 80MB/s UHS-I stačí) a naformátovat v zrcadlovce Menu / Nastavení / Formátování paměťové karty. Jak vidím, karty co mám dle rychlosti i velikosti se už nedělají, proto sem vybral co teď existuje.
6:
Nebo napište víc, čeho se chytnout, něco že jelo a nejede není popis, jenom konstatování, ale karta je základ (celý bod 5).
Děkuji za odpověď, pokusím se
Děkuji za odpověď, pokusím se napsat vše co jsem zjistil. Jak jsem psal, tak při stisknutí tlačítka živého náhledu se mi objeví hláška "Při aktuálním nastavení nebo podmínkách nelze spustit živý náhled". Vyfotit jde normálně.
Když chci zobrazit vyfocenou fotku, tak při stisknutí tlačítka na přehrávání fotek se zobrazí hláška"Přehrávání není v tomto okamžiku dostupné"
Když chci formátovat kartu přes menu fotoaparátu, tak v menu si najdu Formátování paměťové karty, kde vidím, že tato možnost je šedá, jako by se na ní nedalo kliknout. Když na tuto možnost kliknu tlačítek OK, objeví se mi hláška "Tato možnost není při aktuálním nastavení nebo v aktuálním stavu fotoaparátu k dispozici".
Zkusím asi koupit nějakou z karet o kterých jste psal. Když ani to nepomůže, tak servis.
Není karta zamknutá? Blbost,
Není karta zamknutá? Blbost, ale i těm nejlepším z nás se tohle stane!! Šedá nabídka by tomu odpovídala, nicméně ty karty co dům dal, to není dobré, jak sem psal výše.
Živý náhled by měl jít i bez
Živý náhled by měl jít i bez karty aspoň u D7100 to tak je. Skus udělat reset. Nevím jak se zapíná video jestli tam není chyba. Zavolej na 800900980 třeba ti poradí nebo přepojí do servisu.
Viděl bych to na ten reset a
Viděl bych to na ten reset a jestli nepomůže zbyvá servis asi je tam něco v čtecím mechanizmu karty