Když se zaregistrujete a následně přihlásíte, získáte možnost publikovat komentáře, vkládat a komentovat fotografie, a mnoho dalších výhod. Využijte toho, je to zdarma.
Poslední fotografie
Tady se registrovaným a přihlášeným zobrazuje fotobazar
Na tomto místě vidí registrovaní a přihlášení fotografové bazar - registrujte se u nás také Registrace zdarma.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_field_comment::init() should be compatible with views_handler_field::init(&$view, $options) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/comment/views_handler_field_comment.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 0.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
Nikon D3000 pro začátečníka
Dlouho jsem brouzdal než jsem zvolil d3000. Původně mě lákal Canon 1000d ale se zvoleným objektivem 18-85 vyšel oproti nikonu 18-105 o dost dráž. Objednal jsem tedy aparát Nikon s objektivem 18-105 po internetu, čekám, těším se a považuji se už za nikonistu. Proč si kupuji tento entry level. Na svých občasných dlouhodobých dovolených v daleké cizině jsem si užíval kompakt co se vejde do kapsy a pro vytvoření deníku-reportáže to stačilo. Někdy jsem ale narazil na něco moc hezkého a v tom okamžiku mi byl kompakt málo. Chci něco lepšího ale kompakty se vzrůstající kvalitou se už nevejdou do kapsy. A protože ceny zrcadlovek se přiblížily kompaktům, pokouším se spojením nízké ceny, kvality a velkého snímače pořídit si nový cestovní fotoaparát. Budu ho nosit v batůžku nebo na řemínku na ruce. Na dovolenou vyrazím na konci dubna a pokud vše půjde hladce tak se brzy přihlásím se zkušenostmi laika jak s foťákem tak s internetovým obchodníkem.
- Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.
U D3000
U D3000 to jde taky, myslím, ale že se to musí změnit jak v menu, tak v průvodci (Guide) zvlášť.
Už je to doma
Tak už mi ta strojovna dorazila. Objednáno 29.3, přišlo 7.4. Byl jsem vyděšený z toho co přijde ale ve velké nepoškozené krabici bylo vše zabalené v originálních nikoňáckých obalech a kompletní. Už si s foťákem hraju, trošku mi vadí, že vždy po 8 vteřinách vypíná displej a tudíž prohlížet si jeho funkce není právě v pohodě. První dojem z objektivu dobrý, zoom jako u kompaktu (5,6x), kvalitu posoudím až si hodím nějaké snímky do počítače. Karta 16 Gb je na delší dovolenou skoro minimum (cca 2000 snímků v nejvyšší kvalitě JPG).
D3000
Mám dojem, že je to každého věc, jakou si pořídí kartu. Mě stačí 4gb. Já mám D60 a u ní se dá display nastavit, jak dlouho tam bude snímek, jen si s tím musíš trochu pohrát.
.
Nechci ti do toho kecat. Ale jestli nebudeš fotky tisknout na nějakej větší formát než je 10x15 tak mi připadá focení na maximum jako zbytečné plýtvání místem! Troufnu si tvrdit,že si fotky budeš archivovat na cd jako většina. Sem tam si nějakou vytiskneš či pošleš do fotolabu,ale na velkoformátový tisk to nevypadá. Takže dávat si největší rozlišení a největší kvalitu snímku je zbytečné a místa na 16 Gb kartě budeš mít tak obrovské,že budeš mít co dělat abys ho zaplnil! Ale je to jen můj subjektivní názor.
D3000 - Auto Off Timers
Manuál, strana 130, menu SETUP, volba Auto Off Timers. Výchozí je 8s.
Vypínání displaye
V menu si urcite lze navolit delsi casovou prodlevu pro sviceni displaye. u D5000 to teda jde.