Když se zaregistrujete a následně přihlásíte, získáte možnost publikovat komentáře, vkládat a komentovat fotografie, a mnoho dalších výhod. Využijte toho, je to zdarma.
Poslední fotografie
Tady se registrovaným a přihlášeným zobrazuje fotobazar
Na tomto místě vidí registrovaní a přihlášení fotografové bazar - registrujte se u nás také Registrace zdarma.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_field_comment::init() should be compatible with views_handler_field::init(&$view, $options) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/comment/views_handler_field_comment.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 0.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
Nikon D7000 a blesk SB-700
¨
Autor: Nephilim
Datum:
15. Září 2010, 13:43:31
A je to tady, Nikon uvedl novou DSLR, která stojí někde mezi D90 a D300 a k ní i nový blesk (viz tisková zpráva http://www.nikon.cz/cs_CZ/press_room/press_releases_main.page?Period=&Quarter=0&SY=0&ID=templatedata\cs_CZ\news_article\data\BV-PR-WWA1509-D7000).
Parametry jsou docela zajímavé, protože v této DSLR se objevuje zcela nový HW. Společně s D3100 tedy přichází zcela nová generace DSLR Nikon.
- Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.
D7000 a expoziční bracketing
U nové D7000 je expoziční bracketing stejný jak u D90, t.j. 2 až 3 snímky v krocích po 1/3, 1/2, 2/3, 1 nebo 2 EV.
dobre, krome zmineho
dobre, krome zmineho rozliseni je to napriklad citlivost iso, teda aspon doufam, zatim sem videl jsem tu fotku na iso 3200 a ta vypadalo hodne dobre, pak urcite ten novej obrazovej procesor s 2016 pixely, coz myslim ze by mohl pomoct y pak hlavne v rozmerech, je mensi lehci pritom umi v podtstate to same, neli lepsi.nerikam ze to je nejakej extra rozdil, d300s je vybornej fotak. Nepocitam do toho video protoze to je pro me nepodstatny.
jaká bude
Tak jsem si dal tu práci a tady je aspoň video údajně natočený tímhle kouskem od Nikonu a jedno video, jak se to točilo:
http://www.youtube.com/watch?v=rMbBKukJzBk
http://www.youtube.com/watch?v=UNKtFkX29IE
Myslim, ze ve finale bude
Myslim, ze ve finale bude rozhodovat kvalita snimku...uz skok z D80 na D90 byl HODNE znat co do kvality porizenych snimku...
prepracovany procesor, snimac..zni to dobre..i p. Bouska z megapixelu psal, ze predprodukcni vzorek byl ok a poradil si se sumem velice dobre...preci jenom moznost fotit na iso napr. 1600 popr. 3200 a mit pouzitelny vystup by bylo parada...
rekl bych, ze nikon vzal to dobre z D300s a D90, vylepsil - dal do D7000 a cenove ho posunul nekde na pul cesty mezi zminovana tela...k dokonalosti schazi jeste vyklopny display...
kdyby to takto slo dal, mohli bychom ve finale ocekavat prijemny cenovy pokles FF nastupce D700, po kterem tolik lidi prahne...
Myslim, ze pro DX format je
Myslim, ze pro DX format je to minimalne na rok to nejlepsi zarizeni jaky si muzes koupit, valcuje to suverene i D300s, ktera se tim padem bude tezko nahrazovat, mozna prejde na FX.Uvidime kazdopadne ja mam jasno :)
FX posedlost
Ja teda nevim, co je to za posedlost na vsech moznych forech, ze D300s buze byt nahrazena FX telem. Proc by to Nikon delal, kdyz FX radu podobnou tristovkove ma (D700)? Navic asi nebudou ochotni rict vsem, kdo pouzivaji D300s: pri upgradu zahodte vsechny objektivy...
Ciste napad, protoze nevim co
Ciste napad, protoze nevim co potom chteji dat do nove D300s, D7000 ji prejela skoro ve vsem, ale uznavam ze to s tema objektivy je pravda, mozna D300s zmizi uplne a pak uz bude jenom D700 a jeji nastupce, uvidime :)
Možná přijde Nikon s DX tělem
Možná přijde Nikon s DX tělem kategorie D3s ;) Prostě hodně rychlou mašinu vhodnou např pro focení sportu.
ze by sa opat vratili k
ze by sa opat vratili k niecomu v style D2x, len s vylepseniami?
Přecijen rezervy na vylepšení
Přecijen rezervy na vylepšení tu jsou. To tělo není celé z hořčíkové slitiny, ale jen zadní a horní kryt. Takže je to podle mě jen takové marketingové lákadlo. Na robusnosti to zas tolik nepřidá. I když to utěsnění je fajn. Dovedu si taky představit lepší AF a např 11 snímků/s a převzaté ovládání z profi těl stejně jako má D300. Prostě přijde mi, že ten crop spolu s AF body skoro přes celé políčko hledáčku je pro sport často lepší volba než FF. Prostě věřím, že D300s bude mít nástupce.
RE: Přeci jen rezervy ...
Když jsem se rozhodoval, zda D300 nebo D700, tak jsem sice měl cukání jít do D700, ale to, co naknec rozhodlo, byl pohled do hledáčku. D300 pokrývá 51 body znatelně větší plochu hledáčku než ostřící body v D700. A protože jsem si kupoval DSLR kvůli více méně reportážnímu focení, při němž jsem potřeboval využít 3D tracking, tak jsem šel do D300. Byl to ale velký kompromis, protože krom pokrytí co největší plochy ostřícími body jsem potřeboval co nejvyšší použitelnou citlivost. Tak naopak kraloval D700.
V žádném případě netvrdím, že je D300 lepší. Oba stroje jsou skvělé, ale musel jsem se rozhodnout.