Když se zaregistrujete a následně přihlásíte, získáte možnost publikovat komentáře, vkládat a komentovat fotografie, a mnoho dalších výhod. Využijte toho, je to zdarma.
Poslední komentáře
Poslední fotografie
Tady se registrovaným a přihlášeným zobrazuje fotobazar
Na tomto místě vidí registrovaní a přihlášení fotografové bazar - registrujte se u nás také Registrace zdarma.

Ahoj, mám taky D90 a stává se
Ahoj, mám taky D90 a stává se mi to poměrně často, stačí sundat objektiv, vyčistit kontakty (jak na těle, tak u objektivu) a znovu nasadit. Myslím, že to není chyba fotoaparátu ani objektivu, ale vlastnost, kdy nedojde ke sprvnému kontaktu všech pinů na objektivu a zrcadlovce. Já teda dost často přehazuji objektivy.
Stává se to
Občas se to stávalo švagrové a po určité době to přestalo. Stejné tělo, stejný objektiv. Stačilo vzít objektiv, který měl poměrně velkou vůli po nasazení a mírně s ním zacloumat. Potom už to fungovalo. Přitom kontakty na těle a na objektivu vypadjí normálně. Zatím jsme to nereklamovali, protože to už nedělá. Možná nějaká vada než se to "ochodí", nevím.
no, dufam ze sa to musi len
no, dufam ze sa to musi len zabehnut... neviem si ani predstavit preco to moze byt...
Ja mam to tiez a bal som sa
Ja mam to tiez a bal som sa ,ze to bude treba reklamovat ale uz to nerobi tak som spokojny.
no, aj mne uz prestalo :)
no, aj mne uz prestalo :) mozno si to len fakt potrebovalo sadnut.. :)