Když se zaregistrujete a následně přihlásíte, získáte možnost publikovat komentáře, vkládat a komentovat fotografie, a mnoho dalších výhod. Využijte toho, je to zdarma.
Poslední fotografie
Tady se registrovaným a přihlášeným zobrazuje fotobazar
Na tomto místě vidí registrovaní a přihlášení fotografové bazar - registrujte se u nás také Registrace zdarma.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_field_comment::init() should be compatible with views_handler_field::init(&$view, $options) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/comment/views_handler_field_comment.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 0.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
Nový firmware Pro D7100
¨
Autor: fotodrak
Datum:
26. Srpen 2014, 21:39:43
Zdravím,
na podpoře Nikonu je nová verze firmware pro Nikon D7100 - C102
- Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.
Aktualizaci v D7000 už mám a
Aktualizaci v D7000 už mám a co přinesla kromě jiných napsaných čísel v Menu u verze firmweru zatím netuším, ale ještě na https://nikoneurope-cz.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/61940 u D7000 je napsaná aktualizace L: 2.000 a novější, ale CZ Nikon se o tom nezmiňuje. Přitom v Menu u verze firmweru je písmeno L napsáno a u něj číslo 1.009.
Pátral jsem hned v odkazu výše u L: 2.000 (http://www.nikonimglib.com/dcdata2/index.html.en#os-windows) a je tam ke stažení (tlačítko I agree Begin Download) soubor S-DCDATA-002005WF-ALLIN-32BIT_.exe (kdo má PC 64BIT, asi automatika zvolí 64BITový soubor, nevím). Ten musíte v PC odklepnout a nainstalovat (ale kam, to ví jenom programátoři) a na ploše se vytvoří složka Nikon a v ní soubor NKLD02005.BIN a dál pokračujete jako u aktualizace firmweru: vložíte do kořenové části SD karty, strčíte do foťáku, zapnete, zvolíte Menu/Verze firmweru a už foťák hlásí nový L: 2.005, píšou korekce zkreslení objektivů.
POZOR ! Napřed aktualizovat firmwer na A 1.04, B 1.05 !!
A problém s bleskem neřeší.
A problém s bleskem neřeší. Oni to prostě neuznají a neopraví. Vyzkouším to zda to potají nedali do stavu použitelnosti. Překvapivé je, že vydali nový Firmware i pro starší modely jako D90 a podobně.
Mám silné podezření že pro
Mám silné podezření že pro D90 jsou to jen "Lens correction data" takže oprava soudkovitosti a takových těch blbostí u nově vydaných skel. U D90 se o žádný větší zásah nejedná. Předchozí firmware update pro D90 se týkal také jen nově vydaných objektivů. Pokud se pletu, opravte mě.
Tak tak a navíc ta korekce
Tak tak a navíc ta korekce objektivu se musí dělat ručně, neumí to automaticky aplikovat na jpg jako třeba D3100. Takže já tam aktualizaci nahrál, ale přínos je pro mě 0, spíš pro dobrý pocit.
Na to vsadím krk, že
Na to vsadím krk, že aktualizace bude stejně "bezpředmětná", jako ta předchozí poslední, která se tuším týkala nějakého dlouhého skla, takže pro naprostou většinu lidí o ničem.
Jinak si polož otázku, "Proč by výrobce aktualizoval "vykopávky"?", což všechny těla starší 1-2 roky sou, ať se nám to líbí nebo ne, tak to prostě je. Hned ti odpovím. Jeho zájem je prodávat nový těla a nejlépe nějak uměle domršený o čemž se lidé dozví až z vlastních zkušeností provozem, nejlépe po záruce a vo tom byznys je, z nového firmweru nic nemají, pokuď si nekoupíš nový sklo!
Na CZ www je to už taky
Na CZ www je to už taky https://nikoneurope-cz.custhelp.com/app, ale co se tím u D7000 aktualizuje je rozepsáno jen do dvou řádků, takže jen drobotina, nic zásadního už asi nebude.
Nejen pro D7100 :-),
Nejen pro D7100 :-), http://nikonrumors.com/2014/08/26/new-firmware-updates-for-nikon-d90-d70...
Dík.Je to čtyři dni,co jsem
Dík.Je to čtyři dni,co jsem se dokopal ke stáhnutí posledního firmware.Takže nanovo :)