Když se zaregistrujete a následně přihlásíte, získáte možnost publikovat komentáře, vkládat a komentovat fotografie, a mnoho dalších výhod. Využijte toho, je to zdarma.
Poslední fotografie
Tady se registrovaným a přihlášeným zobrazuje fotobazar
Na tomto místě vidí registrovaní a přihlášení fotografové bazar - registrujte se u nás také Registrace zdarma.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_field_comment::init() should be compatible with views_handler_field::init(&$view, $options) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/comment/views_handler_field_comment.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 0.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
Propojení Nikon D5000 s pc
¨
Autor: wonder
Datum:
4. Červenec 2013, 20:06:27
Zdravim, vlastním tělo Nikon D5000 a notebook s programem Zoner Photo Studio 15, a potřeboval bych aby se mi vyfocené snímky zobrazovali rovnou na obrazovce počítače. Stačí k tomu orig. USB kabel, který byl součástí balení při koupi těla, nebo na to musí být speciální kabel, či jiný program?
Předem děkuji všem za radu a odpověď?
- Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.
Tady je levnější řešení než
Tady je levnější řešení než Camera control2 od Nikonu.
http://www.controlmynikon.com/index.html
Propojení D7100 s PC
Nevím přesně co si představuješ pod tím "aby se mi vyfocené snímky zobrazovali rovnou na obrazovce počítače", já mám Nikon D7100 a ZonerPhotoStudio 15Pro a tento program umí import fotek, správu, prohlížení, editaci,... vše potřebné. V záložce Import se zobrazí náhledy vybrané zdrojové složky(paměťová karta, zapojený kabel USB z foťáku do PC...), zadáš cíl stažení do PC, podsložku, pojmenuješ ji, můžeš udělat zálohu... Pak přejdeš do složky Prohlížeč a můžeš hodnotit své snímky. Nepotřebuješ žádný speciální kabel ani jiný program, jen si přečti nápovědu na ZPS. Mne se osvědčila čtečka karet a přenášení snímků SDkartou.
Myslel jsem tím, že při
Myslel jsem tím, že při focení připojím tělo k PC a pořízené snímky místo aby se zobrazovaly na lcd těla, že se budou rovnou zobrazovat na pocitači. Zkoušel jsem to, a šlo mi to jedině když jsem po každé fotce aktualizoval a znovu otevřel složku s fotkama. Myslel jsem, že to jde udělat nějak aby toto zobrazoaní probíhalo automaticky.
PC Zoner -> D5000 -> PC Zoner
Myslíš to tak, že budeš ovládat Zonera, ten zrcadlovku D5000 a dohromady budete fotit, ale ne na kartu, ale rovnou do počítače, do Zonera !? Já vím jen o dvou:
* Zoner to asi neumí a že by mu Nikon dal "souřadnice" pajšlů těl, to fakt pochybuju, ale je na to origoš Camera Control Pro 2. Je celkem drahej ve srovnání užitných hodnot s Capture NX 2. Navíc se chová stejně debilně, jako ostatní originální placený produkty Nikonu, starší verzí programu novej Hardwer (a i RAW-NEF) nespustíš (neotevřeš). http://www.nikon.cz/cs_CZ/products/category_pages/software/category_soft...?
* Potom je zde free verze: digiCamControl (http://digicamcontrol.com/), ale nezkoušel jsem ho.
Tak děkuji za pomoc.
Tak děkuji za pomoc.