Když se zaregistrujete a následně přihlásíte, získáte možnost publikovat komentáře, vkládat a komentovat fotografie, a mnoho dalších výhod. Využijte toho, je to zdarma.
Poslední fotografie
Tady se registrovaným a přihlášeným zobrazuje fotobazar
Na tomto místě vidí registrovaní a přihlášení fotografové bazar - registrujte se u nás také Registrace zdarma.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_field_comment::init() should be compatible with views_handler_field::init(&$view, $options) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/comment/views_handler_field_comment.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 0.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
Výměna D7100 za D700 vyplatí se ?
Ahoj jsem vlastníkem Nikonu D7100 a pak jsem si pořídil D750 od té doby jsem na D7100 ani nesahnul. Nejak rychle jsem si zvyknul na FX snimac a kvalitu. Pouzivam skla od Sigma Art 24mm a 50mm. Dnes jsem fotil svatbu a proste nejak jsem se nemohl stim fotakem domluvit. Byli špatne svetelne podminky a dlouho trvalo nez se mi vzdycky podařilo spravne za ostřit přitom s D750 sem snad jeste nemel nikdy takovej problem. Proto mě zajima zda přechodem na FX snimac a konkretne na nejlevnejsi FX D700 ktera v té době byla super bych si nejak vubec pomohl ? Bylo by to jen jako zalozní tělo na svatby. Koupil bych D750 ale momentalně nemam tolik penez a tak bych to vyřesil tak ze bych d7100 prodal a vzal bazarovou D700 nebo si zatim d7100 nechat a jak budou penize koupit si druhou D750 ? Jde mi o kvalitu fotografie, ostrosti a rychlost ostřeni.
- Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.
Stale mi neda vas komentar k
Stale mi neda vas komentar k D7100, protoze jsem se pri prechodu z D300 vyse rozhodoval kam jit, propatral jsem internet a vim, ze prave zminka o kvalite autofocusu, kterou porovnavate byla hlavnim duvodem pozdejsiho rozhodnuti pro bazarovou D700 misto D7100,D7200 nebo D600...zde pridavam porovnani ostriciho modulu MultiCAM 3500DX (D7100) vs 3500FX (D700)...lepe je hodnocena varianta FX...
https://photographylife.com/dx-or-fx-for-sports-and-wildlife-photography
až takhle jsem se recenzemi
až takhle jsem se recenzemi AF nezabýval. D7100 jsem měl, D700 nikoli. Ovšem měl jsem chvilku souběžně D7100 a D3s a u D7100 jsem opravdu nepociťoval problém s AF. U D7000 problém s AF býval a tu jsem nakonec vrátil do obchodu a doplatil do D7100.
Spíš jsem tu opověď směřoval tak, že pokud bych měl D750 a jako záložní tělo D7100, na které bych jak píšeš už dlouho nesáhnul, tak bych D7100 neprodával, abych koupil D700 jako záložní tělo a také na ni dlouho nesáhnul. Ten výstup z D750 je super a je tedy lepší než z D700. Já momentálně vlastním D3s a D750 a mám to podobně. "Běžné" focení, tedy focení nesportovního charakteru jedu na D750. D3s beru v případě, že jdu fotit na dvě těla nebo vím, že budu fotit v interiéru bez blesku, pak je opět D3s nepřekonatelná nebo budu fotit opravdu akční věci v pohybu. Pokud fotím sport v hale, tak je D3s jasná volba, ale jinak je doma a častěji mám v ruce D750.
Tak zrovna D7100 má AF z těch
Tak zrovna D7100 má AF z těch top. Jestli se nepletu, tak stejný jako u D4. Já jsem byl s D7100 spokojený. Nejvíc mě limitoval malý buffer při focení do RAW a jelikož fotím sport, tak jsem ji prodal. Jinak kvalita výstupu a AF naprosto v pohodě. Dnes bych asi do D700 už nešel. Hlavně pokud se jedná o záložní tělo, tak D7100 a D750 má stejné ovládání, což je pak znát, pokud s tím nefotíš stále. Sáhneš po druhém těla a v podstatě vše je stejné jako na prvním těle.