Když se zaregistrujete a následně přihlásíte, získáte možnost publikovat komentáře, vkládat a komentovat fotografie, a mnoho dalších výhod. Využijte toho, je to zdarma.
Poslední fotografie
Tady se registrovaným a přihlášeným zobrazuje fotobazar
Na tomto místě vidí registrovaní a přihlášení fotografové bazar - registrujte se u nás také Registrace zdarma.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_field_comment::init() should be compatible with views_handler_field::init(&$view, $options) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/comment/views_handler_field_comment.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 0.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
Žádost o radu co s D7000
¨
Autor: jan884
Datum:
30. Září 2014, 17:23:57
Přátelé, před časem se mi na fotkách začal objevovat světlý pruh, viz. snímek, začalo to pozvolna a ustálilo se to na tomto. Dělá to i bez objektivu. Nový firmware nepomohl. Nestalo se vám někomu něco podobného? Je to asi po 60ti tisících fotek. Dík Honza.
https://picasaweb.google.com/114035497122197166233/Plocha#60648827053069...
- Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.
A když sklopíš zrcátko a
A když sklopíš zrcátko a podíváš se na čip, nemáš tam třeba vlast či nějaký chlup? A čip vypadá v ploše OK? Není tam ten pruh nějak vidět? Můžeš zkusit to poslat na čištění čipu, že to máš špinavé, uvidíš co na to řeknou.
Ne, čip je vizuálně ok, žádný
Ne, čip je vizuálně ok, žádný vlas, nebo viditelný pruh či prohnutí. Čip byl čistěný u Škody asi před měsícem a pak to fotilo asi ten měsíic ok a objektiv jsem neměnil.
Podle fotky a popisu mi to
Podle fotky a popisu mi to přijde jako lokálně odchlíplá vrstva na čipu. Možná se prohla ta vrstva od "self cleaning unit". Třeba by to mohli brát jako vadu, která by se vyskytnout neměla a vymění to grátis.
Jak jsi to myslel s tím
Jak jsi to myslel s tím gratis? Právě jsem mluvil s Nikon servisem a jen identifikace závady 400 - 600 Kč, oprava samozřejmě plně hrazená zákazníkem.
No, myslel jsem něco jako jim
No, myslel jsem něco jako jim známá nepovedená série nebo tak něco...
Držím palce.
Ze zkušenosti, zdarma těžko.
Ze zkušenosti, zdarma těžko. Připadá mi to, jako vypálený pruh od ostrého mořského slunce, jako když něco netěsnilo a teklo tam delší dobu světlo.
Dělá to i bez objektivu na
Dělá to i bez objektivu na manuál.
Bude to asi vada čipu, zaráží mě ale, že v třetině životnosti aparátu. Aparát je pochopitelně po záruce.
Skus jiný objektiv nejlépe s
Skus jiný objektiv nejlépe s gumovým těeněním a s předu kytku a proti slunci nebo ve velkém světle skus exponovat nebo zakryt prostor mezi tělem a oběktívem. Skontroluj bajonet na těle šroubky.