Když se zaregistrujete a následně přihlásíte, získáte možnost publikovat komentáře, vkládat a komentovat fotografie, a mnoho dalších výhod. Využijte toho, je to zdarma.
Poslední fotografie
Tady se registrovaným a přihlášeným zobrazuje fotobazar
Na tomto místě vidí registrovaní a přihlášení fotografové bazar - registrujte se u nás také Registrace zdarma.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_field_comment::init() should be compatible with views_handler_field::init(&$view, $options) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/comment/views_handler_field_comment.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 0.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
Zaseklé zrcadlo D800
¨
Autor: Ilja
Datum:
12. Duben 2015, 21:41:26
Uprostřed focení akce se mi zaseklo zrcadlo v D800.
V hledáčku černo. Pokud cvakne tak jen s ERR. Přikládám obrázek toho co jsem viděl když jsem se koukl dovnitř.
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=614288669131
Ten pocit si dokáže představit jen někdo komu se něco podobnýho stalo (nikomu to nepřeju). Jediný co mě napadlo je zkusit Live view. Nakonec jsem to na to dofotil. Akce končila v 17hod (pátek), stihnul jsem už jen na lince Nikomu informaci jak se dělá reset (podržet čudlíky se zelenou tečkou) ....nic. Jaký mam teď šance že odletim na focení za 4dny se zdravym foťákem? Stalo se Vám něco podobného ?
- Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.
nevim zda se jedna o stejny
nevim zda se jedna o stejny problem
ale
me parkrat zacharanilo pri nejakem bloknuti
sundat objektiv a bez nej udelat cvak
po nasazeni to jelo
--
mam dojem ze mi to udelalo nejaky blok v pripade kdyz koncila baterka ...
=========================================
chtel jsem to reklamovat ale nereklamoval
nebot fotak potrebuji ...
s obecnym pristupem nikonu jsem da se rici velmi nespokojeny
ale asi to nikon dela dobre kdyz mu pres poklesy prodeju zisk roste
Tazatel dal dotaz v
Tazatel dal dotaz v r.2015.
Myslím, že už to vyřešil :)
(Problém je určitě vybitá baterie, ale to nebyl jeho případ)
přesně tenhle problém mám na
přesně tenhle problém mám na staré analogové F80. Cvakne, Err, zrcadlo nahoře a nic. Vyndat baterku, objektiv, znovu zpátky a cvaknout.
Takže z filmu mám potom cca 5 snímků exponovaných, zbytek tma nebo nesmysly.
Takže leží v krabici v regálu a už na to ani nešahám. Na digitálu naštěstí nic takového, ale koukám, že se Nikon vrací ke kořenům :-/
Vím, že u F80 nejsem sám s tímto problémem, ale řešení neznám krom servisu a výměny elektroniky a to jistě uznáte, že v případě F80 už finančně za to nestojí.
Může to být v mechanizmu i v
Může to být v mechanizmu i v elektronice krokový motor skus vyndat baterku. Myslím že i když to rozhýbeš navštěva servisu tě nemine protože nebudeš vědět kdy se to stane podruhé (svatba) a je průser na světě. Kolik máš nacvakáno snímků?
D800 nemám, ale osobně bych
D800 nemám, ale osobně bych zkusil drcnout do zrcátka směrem nahoru s tím, že mačkám spoušť. Možná zkusit quiet mode, podržet spoušť a drcnout do zrcátka, pustit...
Některé zprávy se zmiňují o zaseknutém focus zrcátku (to je to, co se zaklápí do zrcátka, co je vidět). Takže možná ještě drcnout do něj. Je zaklopené uprostřed toho velkého. Třeba je tam jen nějaký nepořádek.
Ten sám způsob, ale zkoušet směrem dolů.
Všechno asi ne prstem, ale aspoň přes hadřík. Ničím tvrdým neškrabat.
I když to pomůže, asi nechat prohlídnout doborníka. Ale možná se to rozhýbe/správně ošoupe samo.