Když se zaregistrujete a následně přihlásíte, získáte možnost publikovat komentáře, vkládat a komentovat fotografie, a mnoho dalších výhod. Využijte toho, je to zdarma.
Poslední fotografie
Tady se registrovaným a přihlášeným zobrazuje fotobazar
Na tomto místě vidí registrovaní a přihlášení fotografové bazar - registrujte se u nás také Registrace zdarma.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_field_comment::init() should be compatible with views_handler_field::init(&$view, $options) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/comment/views_handler_field_comment.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 0.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
Coolpix S2500
Dobrý den,
mám téměř nový fotoaparát Nikon S2500. Vše bylo v pořádku, focení, videa. Ale včera se mi začla při přehrávání videa sekat. Po vložení do pc se posunutý zvuk vůči obrazu. Vložila jsem fotky a videa do pc, ale potom, když jsem chtěla vyfotit nové fotky, po vyfocení se mi zobrazilo: TUTO KARTU NEZLE PŘEČÍST. Když foťák znovu připojím do pc jsou fotky, ale ne ty nové, takže se neuložily. Nevíte co s tím?? Hlavní problém je, že nejde tedy fotit, protože fotky se na kartu neuloží. Když ji vyndám, tak na vestavěnou paměť foťáku jde fotit (to jsou ale jen nějaké 4 fotky), takže ta paměťovka je nutná..ale to všichni víte.
Zřejmě půjdu reklamovat ale nevím, zda to není jen paměťovou kartou..Nemáte někdo podobný problém?
- Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.
co zkusit kartu naformátovat?
co zkusit kartu naformátovat?
Ale to se my vymažou i ty
Ale to se my vymažou i ty fotky, že? Popřípadě, jak se karta formátuje? Děkuji :)
Formátování ...
Stačí nakouknout do manuálu k foťáku, jinak D3000 to má natolik přehledné, že se tam dá dojít i intuitivně. Stig
Tak jsem to našla v nastavení
Tak jsem to našla v nastavení foťáku, dala jsem tedy formátovat kartu, naběhlo formátování a pak už se opět objevilo menu a když jsem to přepla na běžné focení, tak se zobrazilo TUTO KARTU NELZE POUŽÍT.
Jestli to tu kartu ...
Jestli to tu kartu vůbec podporuje ... vím, že některé přístroje nepodporují karty s velkou kapacitou a někteří výrobci doporučují spíše konkrétní značky karet, tak nevím ... a ještě mě napadlo, jestli ji nemáte zamčenou?
a to poznám jak? ale myslím
a to poznám jak? ale myslím si, že by neměla být zamčená..nebo alespoň jsem tam nic neměla a za tu dobu, co ji mám, tak jsem v poádku fotila a vše šlo, jak by mělo.
zamčená karta
Karta má na boku takový posuvný "mechanizmus", když je v poloze Lock, tak je zamčená.... Může se to stát i omylem při neopartné manipulaci... Nebo si zajděte do jakéhokoli elektra či fotoobchodu a tam určitě budou mít nějakou zkušební kartu... ;-)
Zkuste jinou kartu, jistě
Zkuste jinou kartu, jistě nemáte jen jednu, třeba je tohle nějaká noname, se kterou foťák nekomunikuje. Kupujte zanačkové, vždyť stojí pár stovek.
bohužel nyní mám jen tuto,
bohužel nyní mám jen tuto, druhý foťák s kartou má sestra, která je nyní na 2 měsíce pryč, takže nemám možnost vyzkoušet jinou. Mám kartu značky Emtec SDHC 4GB, kteru mi k foťáku prodal pán v prodejně.
No, podle mých měřítek je
No, podle mých měřítek je Emtec skoro noname, kupte si víc karet. Někdo vám psal, jestli ji nemáte zamčenou, nemáte, protože zamčenou byste nemohla zformátovat.
A myslíte, že půjde
A myslíte, že půjde vyreklamovat? Když mi ji prodali k tomuto foťáku zároveň? A jakou značku podoručujete? SanDisk? Kingston?
Já mám Kingston ..
Já mám 2x Kingston (4GB každá) a Verbatim 1GB na Nikon D3000 a všechny šlapou jak hodinky :-) . Jinak ještě mě napadlo, jestli máte SD kartu nebo SDHC kartu ??? - někde jsem četl, že SD karta nemusí všude fungovat - ale nevím, jestli je tento problém stále aktuální, nebo je to spíše minulost. Vše by to mělo být napsáno v manuálu a řekl bych, že tam i budou doporučené karty.
Psala jsem to tu, SDHC. Tak
Psala jsem to tu, SDHC. Tak jsem koukla do manuálu a doporučené karty jsou SanDisk, pak Panasonic. Ani Kingston ani Emtec tam nejsou...
Jestli s ní foťák
Jestli s ní foťák nekomunikuje, slušný prodejce by ji měl vzít zpět, kór když u něj koupíte lepší kartu. Nemusíte nakupovat to co já, já mám jenom SanDisk a Lexar, teď zkouším cenově přívětivější Patriot LX serie.
jenže, proč ten foťák s ní
jenže, proč ten foťák s ní asi 3 týdny komunikoval? to trochu nechápu..:(
proč
udělal jsem např zkušenost s A-Data SD kartama v D7000, že chvíli šly a po několika fotkách chyba a už nic nepomohlo. Druhá karta přesně to samý. Pak tedy výměna za jiného výrobce a vše v pohodě.
dobře, tak asi příští týden
dobře, tak asi příští týden zajedu do prodejny a snad vše v pořádku vyřeším.
SD
Není nejjednodušší zajít za prodejcem, ať se snaží? Nebo za někým, kdo poradí (kamarád, kamarádka, známý)?
V Brně za pivo poradím, ozkouším. :)
mně jde jen o toto, aby
mně jde jen o toto, aby odečetl ty peníze, protože je nechci mít zbytečně vyhozené,když tu paměťovku nemám kde použít. Ale snad to půjde. Hlavní je, že už jsem klidná, že to není foťákem.;)
*jej, mi, omlouvám se za tak
*jej, mi, omlouvám se za tak děsnou chybu.