Když se zaregistrujete a následně přihlásíte, získáte možnost publikovat komentáře, vkládat a komentovat fotografie, a mnoho dalších výhod. Využijte toho, je to zdarma.
Poslední fotografie
Tady se registrovaným a přihlášeným zobrazuje fotobazar
Na tomto místě vidí registrovaní a přihlášení fotografové bazar - registrujte se u nás také Registrace zdarma.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_field_comment::init() should be compatible with views_handler_field::init(&$view, $options) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/comment/views_handler_field_comment.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 0.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
koupím Nikkor 18-105
¨
Autor: tomisekm
Datum:
12. Červenec 2012, 23:39:46
Koupím nikkor 18-105 v dobrém stavu a za dobrou cenu. Preferuji osobní předání
Pokud prodáváte nabídněte prosím do zpráv. Děkuji Míra
- Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.
Děkuji všem za komentáře, už
Děkuji všem za komentáře, už ho mám :-)
na prodej
pokud jěště někdo shání, měl bych tento objektiv na prodej..
piště případně na email rudi.klier@centrum.cz , zas tak často se tu neobjevuju
Děkuji za nabídku, já jsem ho
Děkuji za nabídku, já jsem ho dnes koupil, tak snad tato nabídka poslouží někomu dalšímu
Tady je jeden, ale brzo
Tady je jeden, ale brzo končí:
http://aukro.cz/nikon-g-18-105-vr-i2486251725.html
Jinak já ho mám asi dva měsíce z druhé ruky a jsem spokojen. Koupil jsem ho myslím taky přes Aukro. Teď jsem viděl pár fotek z 16-85 a rozdíl tam je minimální vzhledem k rozdílu dvojnásobné ceny. Prostě 18-105 je pro mě nejlepší poměr cena/výkon/univerzálnost v zoom objektivech.
stále hledám... kdo prodává,
stále hledám... kdo prodává, Nikkor 18-105, tak můžete poslat nabídku i na tomisekm@seznam.cz nebo volejte 724 496 889
děkuji
nikkor 18-105
http://objektiv-fotoaparat.sbazar.cz/nikkor-18-105-praha-o7983526.html
Děkuji už jsem kontaktoval,
Děkuji už jsem kontaktoval, tak se snad dočkám odpovědi :-)
sice Nikkor 18-108 nemám, ale
sice Nikkor 18-105 nemám, ale mohu nabídnout Nikkor 16-85 3.5-5,6G ED VR .
objektiv
zdravím, je ještě k dispozici ta 16-85mm? Pokud by někdo mohl nabídnout tak sháním
objektiv
Bohužel-už je pryč. Jinak opravdu po všech stránkách výborný objektiv,máte dobrou volbu .
Bylo by možné poslat
Bylo by možné poslat informace k tomu 16-85?
Pokud by to byla zajímavá nabídka, možná bych měl zájem a v tom případě by byl k mání můj zánovní 18-105...
Info do mailu: bigmountain@email.cz
Díky.
Re: STÁLE HLEDÁM... KDO PRODÁVÁ
A co třeba projet webové bazary. Například na Paladix.cz se tyhle objektivy prodávají stále.
jo prodávají, už jsem jich
jo prodávají, už jsem jich obvolal asi 10 a všichni už mají prodáno :-(