Když se zaregistrujete a následně přihlásíte, získáte možnost publikovat komentáře, vkládat a komentovat fotografie, a mnoho dalších výhod. Využijte toho, je to zdarma.
Poslední komentáře
Poslední fotografie
Tady se registrovaným a přihlášeným zobrazuje fotobazar
Na tomto místě vidí registrovaní a přihlášení fotografové bazar - registrujte se u nás také Registrace zdarma.

Teplice
Teplice
Tak v oblasti Teplic já nevím
Tak v oblasti Teplic já nevím o nikom s kým by jste to zkonzultoval.
Když do toho objektivu
Když do toho objektivu posvítíte jiným zdrojem bodovky než máte Vy, budou odlesky uvnitř vypadat úplně jinak.
(Můžete tenhle postup zkusit i na jiném objektivu, který máte doma?)
Jiný objektiv bohužel
Jiný objektiv bohužel nemám.Ale když posvítím jiným světlem tak jsou tam taky.Na slunci nebo denním světlem to v tom úhlu v jakém je to vidět pod tou bodovkou není.Napadlo mě ještě že to jsou odrazy od antireflexních vrstev,ale to by byla asi celá plocha a né jen místy.Jedna čára je skoro uprostřed.Vypadá jak přerušovaný škrábanec a okolo ní malá mapka.Ty mapoy jsou i po okrajích taky místy.Při změně úhlu zmizí a při natočení zase vylezou na stejných místech.Nechápu toNepodařilo se mi to vyfotit
Tohle tady asi nevyřešíte,
Tohle tady asi nevyřešíte, ani když sem dáte fotky a to dost pochybuji, že to vůbec půjde nějak solidně nafotit.
Asi jediné řešení je objektiv donést do prodejny, kde je k dispizici skladem aspoň jeden kus a porovnat to (samozřejmě ideální by bylo to řešit tam kde jste to kupoval).
To právě teď nemám
To právě teď nemám možnost,tak jsem napsal sem,jestli ho tu někdo nemá a nemohl ny se podívat
Kde bydlíte?
Kde bydlíte?