Když se zaregistrujete a následně přihlásíte, získáte možnost publikovat komentáře, vkládat a komentovat fotografie, a mnoho dalších výhod. Využijte toho, je to zdarma.
Poslední fotografie
Tady se registrovaným a přihlášeným zobrazuje fotobazar
Na tomto místě vidí registrovaní a přihlášení fotografové bazar - registrujte se u nás také Registrace zdarma.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_field_comment::init() should be compatible with views_handler_field::init(&$view, $options) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/comment/views_handler_field_comment.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 0.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
Setové objektivy na d3100 a d3200
Dobrý den,
pročítal jsem tady různé komentáře a i našel některé odpovědi, ale přeci mi to nedalo a chtěl bych vás požádat o radu(y).
Bude to moje první zrcadlovka a tak jsem si vyhlídnul Nikon d3200. K tomu ale nějaký objektiv. V sadách jsem narazil buď na 18-55 DX II nebo na 18-55 DX VR II. Chci se zeptat, zda hodně v praxi pocítím variantu bez stabilizace a je i velký rozdíl ve výsledné fotografii?
Jelikož se jedná o základní třídu jak těla, tak objektivu, napadla mě ještě myšlenka, zda nekoupit Nikon d3100 + 18-55 II AF-S DX. Vím, jde o předešlý model, jak těla, tak objektivu. Dle recenzí však d3100 nění nikterak výrazně horší než d3200 a vzhledem k tomu, že se většinou postupem času přechází na jiné objektivy, by tento mohl postačit (nemohu si rovnou dovolit zakoupit lepší objektiv).
I zde by mě zajímal váš názor (zkušenosti), týkající se kvality fotek. Děkuji
- Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.
Já bych zkusil mou osvědčenou
Já bych zkusil mou osvědčenou metodu, koupit něco z druhé ruky. Osaháte si to a když to nebude vyhovovat za stejné peníze se to dá většinou prodat. Až člověk ví, co chce (to zjistí tím, že to něco bude chvíli osahávat - foťák! :) ) a pak se může lépe rozhodnout bez finančních ztrát.
Děkuju za radu, ještě si to
Děkuju za radu, ještě si to promyslím :)
já jsem měl 3100, teď mám
já jsem měl 3100, teď mám 5100 a chystám se do 7200. takže rozhodně 3100 dnes už nekupuj, funkcema je na tom stejně jako celá řada 3x00, ale největší slabinou je malé rozlišení displeje, kde je problém poznat dobře zaostřenou fotku, snímač a jeho DR a šum dneska už o ničem. Jako nejnižší možnou volbu bych bral 3300, která má výbornej výstup, ale raději bych už bral rovnou řadu 5x00 a ušetříš si rovnou peníze, protože trojkové řady se budeš brzo zbavovat. s tou stabilizací je to těžký, já osobně si myslím, že na tak krátký ohnisko je to zbytečnost, ale koupil bych stejně verzi VR, bude se toho líp zbavovat :-)