Když se zaregistrujete a následně přihlásíte, získáte možnost publikovat komentáře, vkládat a komentovat fotografie, a mnoho dalších výhod. Využijte toho, je to zdarma.
Poslední komentáře
Poslední fotografie
Tady se registrovaným a přihlášeným zobrazuje fotobazar
Na tomto místě vidí registrovaní a přihlášení fotografové bazar - registrujte se u nás také Registrace zdarma.

Není pravda, že AF-S VR
Není pravda, že AF-S VR 70-300mm f/4.5-5.6G IF-ED je starší, než 70-200/2,8 VR. Naopak, 70-300 má již systém VRII.
Všechny objektivy se stabilizací mají při zapnutém VR malé zpoždění při expozici, podle toho je nemůžete srovnávat :-)
Tady jsou nějaké odkazy na testy 70-300:
http://makofoto.cz/nikon/objektivy/nik_70_300VR/nik_70_300VR.htm
http://sieger.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=57&Itemid=2
Myslel jsem novější vůči
Myslel jsem novější vůči 80-200 :)
JJ..dík, už jsem si tu
JJ..dík, už jsem si tu recenzi přečetla. Rozhodnuta ještě nejsem, byla jsem, ale ten obchodm kde jsem si jej vybrala zdražil ted o tisíc kč a to už neni tak výhodný (byl za 11600kč). Takže teď ještě zvažuji druhou, dražší variantu, a to SIGMA AF 70-200/2, 8 EX DG APO HSM MACRO II pro Nikon...co vy na to? :)
Mel jsem toto sklo zapujcene,
Mel jsem toto sklo zapujcene, ale nerozhodl jsem se. Vadil mi paradoxne system VR. Pri jeho aktivaci se s kazdym zapnutim pristroje stab. clen musi "oklepat" a to prodluzuje reakcni dobu pro porizeni snimku. Jinak velmi pekne sklo za ty penize.
KecUp tak si vypnem VR nie.
KecUp tak si vypnem VR nie.
No já to VR-ko mám vypnuté
No já to VR-ko mám vypnuté skoro pořád, protože mě je stejnak k ničemu, když fotím něco v pohybu tak je mi celkem jedno jestli mi to dokáže pomoct s udržením např. 3x tak dejším časem ;);)
A co 80-200?
Je to sice starší model (pokud se nepletu), ale novější 70-200 je cenově "trochu" jinde. Záleží na tom co s ním budete fotit.
Každopádně tady je odkaz na tu 80-200 f/2.8 ED - roční záruka, nákup v zahraničí
Pokud jsem dobře četl tak tam lze záruku za příplatek prodloužit až na 5 let.