Když se zaregistrujete a následně přihlásíte, získáte možnost publikovat komentáře, vkládat a komentovat fotografie, a mnoho dalších výhod. Využijte toho, je to zdarma.
Poslední fotografie
Tady se registrovaným a přihlášeným zobrazuje fotobazar
Na tomto místě vidí registrovaní a přihlášení fotografové bazar - registrujte se u nás také Registrace zdarma.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_field_comment::init() should be compatible with views_handler_field::init(&$view, $options) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/comment/views_handler_field_comment.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 0.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
D800 Grip
¨
Autor: Macek73
Datum:
13. Červen 2012, 13:08:32
Právě jsem dostal e-mail z firmy Phottix, že chystají Battery Grip na Nikon D800. To je myslím dobrá zpráva.
Prý mám sledovat jejich stránky http://www.journal.phottix.com
Doteď jsem vždy měl příslušenství originál, ale s cenou za MB-D12 to už soudruzi opravdu přehnali.
- Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.
Aputure BP-MD12
Přemýšlím o tomhle gripu (Aputure BP-MD12) http://www.amio.cz/digitalni-foto/prislusenstvi-k-zrcadlovkam/napajeni/a...
Nemá ho náhodou už někdo???
Aputure BP-MD12
No nic, tak jsem ho objednal a příští týden se uvidí....
Grip Ebay
Co myslíte na tenhle grip, je lepší od Meike http://www.ebay.com/itm/Meike-MB-D12-Battery-Grip-Holder-for-Nikon-D800-... nebo od Phottixu http://www.ebay.com/itm/Phottix-Hochformatgriff-2-Akkus-fur-Nikon-D800-D... Máte někdo třeba nějaký z nich?
Každopádně Meike koupíš na
Každopádně Meike koupíš na Daganetu za 2300 a nemusíš to tahat nikde z ciziny ;)
To jo no, ale na ebay za 1500
To jo no, ale na ebay za 1500 a k tomu ještě clo a jaem tak na 1800 a pohoda a mám ho i s baterkama. Který asi budou mít pochybnou výdrž, ale půjde to. Spíš jestli nejít do toho Phottixu i když je dražší. Spíš tohle by mě zajímalo
Mám Meike na D7000 a po roce
Mám Meike na D7000 a po roce se odlepil kousek gumy. jinak komunikace v pohodě. Na D600 jsme ale slyšel, že měli problémy. Každopádně pak dej vědět i po nějaké dlouhodobější zkušenosti.
Já měl právě na D90 grip od
Já měl právě na D90 grip od Phottixu a ještě jsem ho skoro po třech letech vpohodě prodal jako plně funční. Ale rozdíl v ceně je markatní, takže to vidím na ten Meike. A rozhodně pak dám vědět až ho pořádně otestuju :-)
Už si ho testoval?
Už si ho testoval?
Ještě fakt ne, teprve
Ještě fakt ne, teprve objednaný a zaplacený z ebay. Tak do dvou týdnů ho budu mít a pak dám vědět ;-)
Máš už nějakou zkušenost s
Máš už nějakou zkušenost s nějakým gripem? D800 je doma a grip dost podstatně chybí...
Grip Meike
Ahoj, tak nakonec jsem si koupil grip Meike a jsem spokojený. Fotí se s ním vpohodě, rekce okamžité. Indikace obou baterií funguje také dobře. Jen na jednom místě úplně nesedí to pogumování na 100%, ale není to nijak na škodu. Obě baterie co s tím mám mají také docela slušnou výdrž. Můžu jen doporučit ta ty peníze. Odkaz na grip je v mém příspěvku výše.
Máš už nějakou zkušenost s nějakým gripem? D800 je doma a grip dost podstatně chybí...
Už jsi ten grip koupil?
Už jsi ten grip koupil? Phottix se teď prdává v ČR za 1950...
http://www.vffoto.com/bateriovy-grip-nikon-d800
Neoriginální grip
Chci se jen optat, co si myslíte na tento neorigo grip http://www.ebay.com/itm/MB-D12-MBD12-Battery-Grip-for-Nikon-D800-D800E-2...
Meike
Kup si na daganet.cz Grip od Meike. Vyjde tě dokonce ještě levněji a kvalita je ověřená spoustou uživatelů, kteří používají Meike na D7000.
Já pužívám na D7000 grip
Já pužívám na D7000 grip Meike a maximální spokojenost. Z neoriginálních věcí mi často blbne Nissin Di 866 (vyřešil jsme koupí druhého blesku SB 900 a Nissin je jen záložní), občas pozlobí objektiv Sigma 24-70 f2,8 HSM - vyřeším sundáním a znovunasazením objektivu a nikdy nezazlobil battery grip. Z toho soudím, že pokud koupit některé příslušenství neoriginální, pak je to právě battery grip.
nic v zlom, ale toto trochu
nic v zlom, ale toto trochu nechapem - mas telo za skoro 70k a chces usetrit par tisic potencionalnym "suntom", ktory nemusi k telu poriadne priliehat, moze vrzat, byt farebne a materialovo odlisny od tela (bezne "vady" gripov phottix, co to tak sledujem) a bohvie co este to dokaze spravit s elektronikou fotaku.
Uznavam, tych 10k+ sa zda byt dost (celkovo, politika nikonu v niektory oblastia je dost podivna), ale nechces to predsa priplacnut na D3200 a navyse je to nova vec a za nejaky cas to snad trochu klesne (mb-d10 sa sice stale drzi tak na 8000, ale pri troche hladania sa aj CR da zohnat za skoro polovicu menej)
P.S.: Nic proti phottixu, sam od nich mam nejake "drobne" vybavenie, ale cital som na diskusiach prispevky od roznych ludi, ktori si na drahe fotaky kupili lacne gripy a potom pisali, ze to radsej predali a priplatili si za original.
Phottix
Nevím ale porovnával jsem grip na D300/D700 od Phottixu s orig. Nikonem MB-D10 a Photix vypadal a seděl jako originál. Dokonce pogum se zdál víc podobný tomu co je na těle. Pogumovaná točítka a celkově pěkně spracovaný. Elektronika pracovala stejně jako u Nikonu. Žádné výpadky po výměně baterí apod. Jedině utahovací kolečko bylo volnější. Navíc všechny typy adaptéru pro tužkovky, en-el3e a en-el4a.
Za ty peníze máš od Phttixu gripy 4.
3rd Party Grip
nic zatím nikam nepřiplácávám... jak píšu doteď mám všechno origoš, navíc zkušenost s neoriginálním příslušenstvím moc nemám a pokud něco mám, tak to fungovalo dobře. Proto o tom takto spekuluji. D800 nemám, stejně nejsou, a furt váhám jestli D4 nebo D800E ... fotit mám čím a mám toho dost, takže mne nic netlačí si počkat. Jen jsem chtěl mít v ruce připraveny varianty a co by kdyby ... to snad asi děláme všichni, ne ? :-)
plácoň
No, to asi děláme všichni, ale ne všichni se s tím svěřují. doufám že se to tady nezaplní lidmi co budou "nahlas" přemýšlet, to by se tady třeba už člověk nic kloudného nedozvěděl :-)