Když se zaregistrujete a následně přihlásíte, získáte možnost publikovat komentáře, vkládat a komentovat fotografie, a mnoho dalších výhod. Využijte toho, je to zdarma.
Poslední fotografie
Tady se registrovaným a přihlášeným zobrazuje fotobazar
Na tomto místě vidí registrovaní a přihlášení fotografové bazar - registrujte se u nás také Registrace zdarma.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_field_comment::init() should be compatible with views_handler_field::init(&$view, $options) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/comment/views_handler_field_comment.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 0.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
Koupě českého návodu na D7000
¨
Autor: NivicoCZ
Datum:
14. Červenec 2014, 16:46:55
Koupě českého návodu na D7000
Dobrý den , našla by se dobrá duše která by poskytla ( prodala ) český návod na Nikon D7000.Bohužel jsem svůj někde ztratil a mám pouze slovenský.Vím že se dá stáhnout na netu , ale preferuji knihu.Děkuji.
- Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.
Viz tento článek
Viz tento článek http://www.nikonclub.cz/clanek/vsechny-manualy-v-cestine-ke-vsem-zrcadlo...
Jestli je zájem, můžu zdarma
Jestli je zájem, můžu zdarma poslat v elektronické verzi.
Keď máš menu v češtine, je
Keď máš menu v češtine, je lepší návod v češtine aj pre mňa, slováka. Slovenský návod sa odkazuje na anglické menu.
To mi ušlo že by slovenský
To mi ušlo že by slovenský manuál sa mohol odkazovať na anglické menu. Ale súhlasím s týmto názorom, u mojej verzie FZ-18 (Panasonic) nebolo české menu a nebolo možné ho tam dostať ani novým firmwarom. Nakoniec som došiel k záveru, že české menu vôbec nepotrebujem, vytlačený český návod som vyhodil a začal používať iba ten anglický. Kombinácia českého návodu s počešteným menu a anglickým menu vo foťáku bola matúca.
osobně mám raději anglicky
osobně mám raději anglicky mluvící techniku, jsem na to léta zvyklý a kolikrát český překlad je spíš zavádějící.
Ale chápu, že ne každému to vyhovuje, zejména starší generace s tím mají problém. Přiznám se, že kamarád když má DSLR v ČJ tak tápu a jsem zmaten :) asi je to o zvyku. Já nic takového neřeším, protože D700 i D3s tuším češtinu ani nenabizí :-)
A u D810 si to stejně nechám anglicky...
D3s češtinu má a přiznám se,
D3s češtinu má a přiznám se, že jsem za to rád. Pokud nemyslím automaticky v Aj, tak holt je pro mě čeština velký plus. S Aj nemám vyloženě problém, ale abych v pohodě louskal nastavení v Aj a nemusel přemýšlet co to přesně je, to ne.
Kolego, jen drobná připomínka
Kolego, jen drobná připomínka k D3s. Ta má možnost nastavení CZ jazyka v menu. Ale v CZ je to nezvyk :) .
Děkuji .
Děkuji .
Se slovenským návodem může
Se slovenským návodem může mít někdo problém?!
Řešením je návod vytisknout a dát ho do kroužkové vazby, je ale fakt, že na formát A5 se netiskne dobře a A4 je zbytečně velký. Koupit se podle mně nedá, na eBay možná tak v angličtině. Ještě je možné poprosit zákaznické centrum v Irsku přes technickou podporu.