Když se zaregistrujete a následně přihlásíte, získáte možnost publikovat komentáře, vkládat a komentovat fotografie, a mnoho dalších výhod. Využijte toho, je to zdarma.
Poslední fotografie
Tady se registrovaným a přihlášeným zobrazuje fotobazar
Na tomto místě vidí registrovaní a přihlášení fotografové bazar - registrujte se u nás také Registrace zdarma.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_field_comment::init() should be compatible with views_handler_field::init(&$view, $options) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/comment/views_handler_field_comment.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 0.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
Neoriginální baterie EN-EL4 + nabíječka pro D300
¨
Autor: Colle
Datum:
18. Leden 2010, 13:09:34
Má někdo zkušenosti s touto neoriginální baterií a nabiječkou? Uvažuji o jejich koupi, ale nevím dobře by fungovala (jestli se zvýší rychlost snímání,..). Někde sem dokonce četl že se takhle ta baterie nedá nabít na 100% a že špatně komunikuje s gripem..
http://www.daganet.cz/enel4-nabijecka-pro-nikon-d300-d700-p-747.html
- Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.
S baterií ne, spíš s
S baterií ne, spíš s Daganetem. Koupil jsem toto:
http://www.daganet.cz/prislusenstvi-vyvazeni-bile-c-73_76.html
Po koupi mi přišel od nich spam který mně vyzval abych napsal na tento výrobek recenzi. Napsal jsem pouze čistou pravdu.
To že po našroubování kroužku na který se krytka nasazuje, objektiv vinětuje až do 50mm ohniska a že krytku nelze použít když je nasazená sluneční clona. Na druhou stranu jsem ale také napsal i to že vyvážení bílé s touto krytkou opravdu funguje.
Tuto recenzi odmítli zveřejnit s tím že není objektivní. Jejich systém povinného schvalování hodnotících příspěvků administrátorem je cenzura za kterou by se nemusel stydět ani komunistický težim za Husáka !!!
Tuto firmu jsem smazal ze záložek a už nikdy od nich nic nekoupím.
Ten kdo se bojí pravdy, není pro mně důvěryhodný obchodní partner.
daganet
Já jsem se divil, že mají tak výborné hodnocení :-) Horší je, že Daganet ještě krade texty z jiných obchodů a ani není schopen se přiznat, což mi přijde opravdu divné, pokud majitel fotografického eshopu není schopen napsat pár slov o příslušenství, které sám prodává.
to samé od Phottixu
Já používám tu samou baterii akorát od phottixu. Dříve mě pouze vadilo, že úplně nesedí s gripem u D300, ale posledních 14 dní mám jiný problém. Pokud tuto baterii hodím do gripu, tak se mi často stává, že foťák najednou vypadne, že baterie je kaput a přepne si automaticky na baterii v těle. Zkoušel jsem to s obj. 70-200 na AF-C a padalo to skoro pořád. Nejdřív mě napadlo, že to bude objektivem, ale hodil jsem tam další, a i když se to lehce zlepšilo, tak to padalo stále. (70-200 hold asi žere baterii ze všech objektivů nejvíce :-)).
Tuto baterii jsem vyndal a nahradil jí originální EL-3 a vše fungovalo bez problémů. V neděli jsem to zkusil znovu, jestli to náhodou před týdnem nebyla náhoda a dopadlo to opět úplně špatně.
Dost mě to mrzí, protože na AF-C mi přišlo, že D300 s touto baterií ostřila rychleji, nehledě na to, že 8fps je fakt rachot :-).
Každopádně jsem byl s touto baterií max. spokojen zhruba půl roku, škoda té poslední doby. A pokud jsem koukal na obrázek na Daganetu, tak mi přijde, že to dělá jeden a ten stejný číňan. Jen si firmy mění samolepky na baterii.
Takže tu baterii k D300 můžu doporučit, třeba jsem jen chytil nějaký špatný kus. Ale za tu dobu, co fungovala bez problémů, odvedla práce až až.