Když se zaregistrujete a následně přihlásíte, získáte možnost publikovat komentáře, vkládat a komentovat fotografie, a mnoho dalších výhod. Využijte toho, je to zdarma.
Poslední fotografie
Tady se registrovaným a přihlášeným zobrazuje fotobazar
Na tomto místě vidí registrovaní a přihlášení fotografové bazar - registrujte se u nás také Registrace zdarma.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_field_comment::init() should be compatible with views_handler_field::init(&$view, $options) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/comment/views_handler_field_comment.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 0.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
D3,D700,D300-Jak dostat ještě lepší výsledky.
¨
Autor: Anonymní
Datum:
10. Srpen 2008, 15:32:43
http://nikonimglib.com/opc/index.html.en
Doporučuji si stáhnout a nahrát do svých foťáčků :-)
Je to paráda!!!
Milan Růžička
- Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.
re.krivka
Já jsem uvedl jen příklad a ukázal odkazy na více nastavení. Napřiklad: krajina,portrét a D2X. Pak jak si ty křivky dále upravovat a nahrávat jak do NX a táž do foťáku. Například D300 má až 9 volných míst na různá nastavení na různé situace. A každý si tak může přednastavit fotoaparát na různé situace. A to devětkrát!!!!! Jak kdo naloží s odkazama které jsem uved,to je už jeho osobní věc vkusu a stylu. Chytrému napověz ............. ,-)
Křivky
Já myslim,že ideální je to mít jak ve foťáku tak v Capture NX. Ideální je to mít ještě doladěno křivkama. Například "Portrét" křivkou Astia nebo Reala.
http://clcarder.com/Tutorials/NikonCurveInstallationInstructions.html
Tady je návod jak to udělat. Pak to padá přímo z foťáku podle vašich představ.
KRIVKY
Len jedna otázka. Myslíte si, že je uplatniteľná, akákoľvek - jedna a tá istá krivka, alebo utulita (dúfam, že tak sa tomu "nadáva") na rôzne snímky?! Príklad: rôzne portréty zhotovené za rôznych (svetelných) podmienok; uplatním na ne tú istú krivku (či už v prístroji alebo NX), výsledky by mali byť predsa rôzne?! Ak sa mýlim, alebo mi niečo uniklo, príp. som niečo nepochopil, vyveďte ma prosím z omylu. Ďakujem.
PS: uplatniteľnost toho o čom je tu reč je zrejme rýchla aplikácia na viacero snímok podobného (technického a obsahového) charakteru... Tak akosi?!
Křivky
Stáhnul jsem , vyzkoušel jsem. Můj názor je, že právě nejlépe se tyto utility hodí přímo do fotoaparátu. Jsou totíž určeny pro příležitost, kdy nechcete upravovat fotku v softwaru nebo na to není čas. Pro toho, kdo se chce věnovat software úpravám jsou samozřejmě na nic protože si s křivkama může vyhrát jak dlouho chce. Já je hodnotím jako rychlý a užitečný nástroj. Ve foťáku je mám a občas je určitě použiju.
KRIVKY - SÚHLAS
Máte pravdu. Tiež to tak vidím...
Prosím o radu
Stáhl jsem si, nahrál na kartu, umístil do D300 a pokusil jsem se nahrát do foťáku. Píš mi ae že soubory na kartě nejsou. Stejný problém mám i v Picture control utility v Capture NX. Kde dělám chybu. Prosím prosím o pomoc.
Picture control utility NX
Ja som si to do prístroja nedával, lebo si myslím, že to tam je zbytočné, keď to bude v NX. Môj postup bol: zo stránky http://nikonimglib.com/opc/portrait/index.html.en#os-windows som si stiahol "Nikon software (Capture NX 2 Ver.2.0.0, ViewNX Ver.1.1.0, CaptureNX Ver.1.3.4)" pre Windows, malo to cca 8MB. Bol to jeden súbor, ktorý som si v PC odklikol a jednoducho prebehla inštalácia. Otvoril som NX 2, klikol som na Picture control a v zozname bolo o položku viac, konkrétne "Portrait", kt. som si nainštaloval. Inak nemyslím si, že je to dajaké super de luxe a uplatniteľné na všetky foto... Snáď som pomohol...
Děkuji už jsem to zvládl.
Děkuji už jsem to zvládl. Problém byl jako vždy stejný... Nepřečetl jsem si manuál do konce. Děkuji moc!
Jak dostat lepí výsledky - Capture NX
Ono sa to dá stiahnuť (veľkosť 7.94MB) a nainštalovať aj do Capture NX/NX2 a následne aplikovať na snímku cez Picture control. Možno je to aj lepší spôsob ako to mať priamo v prístroji, teda za predpokladu, že sa bude snímok upravovať.