Když se zaregistrujete a následně přihlásíte, získáte možnost publikovat komentáře, vkládat a komentovat fotografie, a mnoho dalších výhod. Využijte toho, je to zdarma.
Poslední komentáře
Poslední fotografie
Tady se registrovaným a přihlášeným zobrazuje fotobazar
Na tomto místě vidí registrovaní a přihlášení fotografové bazar - registrujte se u nás také Registrace zdarma.

Re: Postup D200
sRGB - jak již bylo řečeno, pracujte v Adobe RGB.
8 bitů - nevím co máte za tiskárnu, ale 8 bitů je u mě málo. Tiskárny zvládají 10, 12 a více bitů na jeden barevný kanál.
Okraje - pokud chci bez okrajů, ořezávám na poměr papíru a nebo to nechám na ovladači. Důležité je potom také vybrat správný formát papíru (borderless).
No a nebylo by lepší pro
No a nebylo by lepší pro přesun použít Nikon Transfer jehož výhoda je že třeba je schopen udělat automatické přejmenování souborů což používám již hodně let a tím pádem nevzniká duplicita mám kód fotky např. JZ-20100604-175382 (JZ je kód mého jména a zbytek si háže sám dle exif dat). Následná správa souborů probíhá v Nikon View NX kde je možný přímý tisk, export do emailu, atd a to vše v se soubory RAW a pracuje velmi rychle a dobře i na macu a to je vše zadarmo od Nikonu a potom už jen úpravy RAW a to dělám Nikon Capture který dle mého je nejlepší co se týče výsledku výstupu záporem je pro spoustu lidí cena a náročnost na hardwer. Pokud ještě něco tak mi volej na skype "janzalis-prace" nebo piš na icq 309476471.