Když se zaregistrujete a následně přihlásíte, získáte možnost publikovat komentáře, vkládat a komentovat fotografie, a mnoho dalších výhod. Využijte toho, je to zdarma.
Poslední fotografie
Tady se registrovaným a přihlášeným zobrazuje fotobazar
Na tomto místě vidí registrovaní a přihlášení fotografové bazar - registrujte se u nás také Registrace zdarma.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_field_comment::init() should be compatible with views_handler_field::init(&$view, $options) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/comment/views_handler_field_comment.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 0.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
Podmínky, omezení, nocleh, registrace......aj.
Jsem přesvědčen, že o sraz bude velký zájem, nejen proto, že bude prvním, ale též z důvodu, myslím skvěle zvoleného prostředí i času. Máme přes tisícovku lidiček v registru, další každým dnem přibývají. Rád bych proto otevřel téma orientované na vlastní konání, podmínky či omezení. Ve většině případů se bude (chtít) účastnit rodinný příslušník-ci. Tedy,rád bych reakci od organizátorů s informací jaké budou-jsou kapacity či omezení pro účast (podmínky ubytování,atd.) pak je možné spustit registr závazných přihlášek, spojených s např. 50% splátkou týkající se objednávek noclehů. Akce se blíží, nejde "jen" o program, ale očekáváme také brzké informace o systému a možnosti registrace na akci, první SRAZ NIKONCLUBU.
- Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.
Doprava na sraz z Brna
Zdravím! Nejede na NikonSraz někdo autem z Brna? Rád bych se k němu přidal a přispěl na benzín.
Registrace
Možná by bylo vhodné dát zprávu na mail o tom, že je zájemce skutečně zaregistrovaný.
To víte, počítačová technika je mnohdy svéřepá a potom se jen člověk diví.
Nocleh
Nocleh bude pro jednotlivce asi problém.
Na příklad Na stodolci: "ve Vámi poptávaném termínu máme volnou jen Roubenku s
kapacitou 7osob za cenu 3000kč/noc". Kdyby se domluvilo cca 7 lidí, tak by to asi zamluvit šlo. Mail je z dneška. Jedno místo bych obsadil :-)
sraz Nikon Club
Uvědomil jsem si, že by to asi bylo organizačně náročné a nejisté :-)
Takže pomož si každý jak můžeš.
Ubytovacich kapacit v okoli
Ubytovacich kapacit v okoli jsou spousty, takze pokud bude mit kdokoliv problem najit bydleni, ozvete se. Pension Na Stodolci je pomerne vyhlaseny, tak tam je vzdy brzy plno :-(.
ubytovani
Jj, koukala jsem, ze v okolí je dost ubytovacich kapacit..ale co je to okoli...dost jich je v okolnich vesnicich a jinych castech nez zvolene misto, kde jsou prednasky..pro cloveka s autem to není problém..ale já auto nemám..dorazim nejspíš sama, vlakem či nějak a pak přesouvat se někam..to bude problém :( Na Stodolci vypadá zajímavě, ale mam pocit, že byl plný ještě před oficiálním vyhlášením registrace...nebo je rezervavaný jen pro vybrané???
ubytování
Ahoj,
zkuste: http://www.penzion-nastarepile.cz/
Pan Bartoš má dva penziony "Na staré pile" a "Na rozcestí" - oba jsou poměrně blízko "Na Stodolci" i když jsou poněkud skromnější...
Penzion "Na rozcestí" je myslím blíž.
Ano, pension Na rozcestí je
Ano, pension Na rozcestí je asi 500m od Stodolce...;-)
nocleh v pensionu Na rozcestí
Včera jsem si v tomhle pensionu nocleh zamluvil :-)
Ubytování, cesta, cestování
Na sraz se již těším, již jsem se zaregistrovala :)
Měla bych několik dotazů. Předpokládám, že pojedu sama a nevím, jak je to s ubytováním....jak to bude s ubytováním. Pochopila jsem správně, že se každý ubytuje, kde bude chtít? Už jsem někam napsala, ale přece jen nevim, jak to bude s jednolůžákem..ty moc v nabídce nejsou. Tak se zde ptám, kdyby se našel někdo, kdo jede a má podobný problém....myslím tím osobu ženského pohlaví..:), tak by jsme se mohly domluvit na společném ubytku :)
Další otázka je, zda nebude mít pak někdo cestu do Plzně? nebo alespoň do Prahy? Tam se nějak dostanu, ráda bych už o den dříve, nejspíš pojedu z Prahy, ale zpět to bude horší. A ještě co se týče organizace, jak se budem pohybovat z místa na místo..na místa focení? zda to bude daleko či ne..jde mně o to, že nemam auto ..zda se budu ev. moci k někomu přifařit :)
dík moc, papa
Nabídka odvozu z Prahy
Zdravím všechny příznivce. Zatím to vypadá, že pojedu sám, takže mám 3-4 místa volná. Jedu z Prahy někdy během pátku (mohu se přizpůsobit, raději bych co nejdříve) a vracím se v neděli odpoledne až večer (opět dle dohody). Zkrátka, chci si to užít.
Ano, nakonec jsme zvolili
Ano, nakonec jsme zvolili variantu, že si každý řeší ubytování sám, neboť řada z vás si víkend rovnou prodlouží na kratší dovolenou, bere sebou rodinu apod...;-) Pokud byste měla s ubytováním nějaký problém, ozvěte se, pokusíme se pomoci.
ubytování
Jj, pokusím se to nějak vyřešit..snad něco seženu. Hned jsem kontaktovala Pension Na stodolci...hned po zveřejnění registrace..ale odpověděli mě, že je již plno..nějak rychle?? :( co ostatní, už máte ubytko?
Můžu klidně někoho vzít do Českého Švýcarska
Pojedu z vysočiny autem (po D1) a pokud bude mít někdo zájem, tak za penízek na benzín se místo v autě najde :-).
Stačí se ozvat. Kontakt mates07@seznam.cz.
Jedu na 100%
doprava
ahoj všem,
pokud by se našla dobrá duše, která by mě mohla odvést z Prahy na místo konání, dejte prosím vědět. Na benzín samozřejmě přispěji. Děkuju všem.
Astynax@seznam.cz
noclech
JO chce to upřesnit lokaci srazu,taky celá rodina ja a cerka nikonisti plus manželka a zeť a 1pes.
Někdo musí nosit batohy a někdo hlídat nosičů.
Jsme rádi, že Vás akce
Jsme rádi, že Vás akce zaujala a že se zamlouvá!
Právě domlouváme prostory pro setkání i pro nocleh. Něco je již zařízeno, něco se ještě dojednává. Registrace sice zatím ještě není oficiálně otevřena, nicméně pokud má někdo strach, že na něj nezbude místo, může se ozvat na redakční email. Zachovejte klid :-)
I ostatní plánují, že budou brát na akci rodinu?
Rodina
Ano, já rodinu beru (manželka + 9-ti měsíční syn). A pravděpodobně to udělám tak, že si vezmu celý týden dovolenou a budu tam už od pondělí. Z tohoto pohledu bych uvítal definitivní místo setkání, abych si mohl na celý týden zamluvit ubytování a nemusel se na akci stěhovat někam jinam.
asi bude opravdu velký zájem...
a je pravda, že i má přítelkyně poté, co jsem se o akci zmínil, řekla: "Bezva, už se těším."
;-)