Když se zaregistrujete a následně přihlásíte, získáte možnost publikovat komentáře, vkládat a komentovat fotografie, a mnoho dalších výhod. Využijte toho, je to zdarma.
Poslední fotografie
Tady se registrovaným a přihlášeným zobrazuje fotobazar
Na tomto místě vidí registrovaní a přihlášení fotografové bazar - registrujte se u nás také Registrace zdarma.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_field_comment::init() should be compatible with views_handler_field::init(&$view, $options) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/comment/views_handler_field_comment.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 0.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
Grip na D3000
¨
Autor: Stig001
Datum:
16. Červenec 2010, 19:53:52
Dobrý den: Chtěl bych se zeptat, jestli tento grip je kompatibilní s D3000. Teoreticky by to mělo pasovat, ale prakticky? Máte s tím někdo zkušenosti?
http://www.g-s-m.cz/detail.php?id=301030040&odd=301030
nebo
http://profik.com/fotoaparatyvideokamery/prislusenstvi/sitovezdroje/hahnelhn-d40d60nikongrip%2Bprod40ad60[526261]
Děkuji Stig001
- Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.
Co když chci
Co když chci ten grip k D3000 jen kvůli lepšímu držení a vetší "kapacitě" akumulátorů? Někde sem četl, že neoriginální grip může poškodit foťák a nevztahuje se na to záruka.. Co vlastně hrozí??
Grip D3000
Ja si myslím, že poškození fotoaparátu nehrozí (spíš bych řekl, že to hrozí u vyšších modelů, ti mají ještě několik dalších kontaktů, které komunikují s tělem)......já už ho mám asi cca 2 měsíce a funguje bez problému, akorát bych chtěl upozornit, že AF-tlačítko nelze namáčknout, ale to mi až tak nevadí, já používám AF-tlačítko přímo na těle. Jinak jsem si ho pořídil z důvodů větší kapacity, protože do něho dávám tužkové baterie, a těch mám víc než dost :-) .
Podivej se i na eBay. Ted
Podivej se i na eBay. Ted jsem objednal grip k d90 (neorig.) za 35 dolaru i s postovnym.
Grip na D3000
Ještě malý dodatek :-) V žádném případě Tě nechci od koupě tohoto gripu odrazovat, je to jen a jen můj názor na věc. Pokud v Tvém případě převládá potřeba mít lepší držení foťáku, nebo mít větší zásobu energie (jdou vložit dvě baterie) možná převládnou nad omezením výrobce těla tyto důvody. :-)
Grip na D3000
Ahoj, mysím že málokdo tento grip má. Svého času jsem se o tento grip zajímal k Nikonu D40X. Toto jsou mé informace které se mi podařilo sehnat na netu. K těmto fotoaparátům není výrobcem plánované nasazení dodatečného gripu. Proto foťák D40X (a myslím že i ostatní v této kategorii, D3000 neznám)má v prostoru baterie, kam se grip zasouvá omezen počet kontaktů oproti vyšším modelům např. D80, D90. Proto je možné přes kontakty pouze foťák napájet. Spoušť a případně další funkce je řešeno přes infra rozhraní, jako např. originální dálkové ovládání od Nikonu. Grip obsahuje infra vysílač který komunikuje s tělem foťáku a přes spoušť na gripu spustí expozici. Proto se foťák musí nastavit do režimu komunikace jako s dálkovým ovladačm od Nikonu. Tímto řešením obcházejí alternativní výrobci těchto gripů omezení těchto těl. Já osobně jsem od koupě upustil.
Přeji dobré světlo, Vašek.
Nikdo nemá s uvedenými gripy zkušenosti?
Nikdo nemá s uvedenými gripy zkušenosti?
Stig001
Problém s malým napětím...
Už jsem si koupil uvedený Grip, funguje a je plně kompatibilní.
Ale mám problém dal jsem tam AA baterie 1 600 mAH a vydrží mi to jen cca 200 snímků a potom, jak to signalizuje jen jednu čárku, tak to přestává ostřit, ale nevím, čím tj, protože každá z těchto baterií má 1.28 V a celkem měly 7.8 V (mají mít 7.2 V), takže baterie Panasonic jsou OK. Nevíte, čím to je?
Děkuji Stig001
Baterie
Odhad - bud jsou baterie stare a pri odberu jim klesa napeti nebo je v menu spatne nastaveny typ baterii v gripu a system si mysli, ze jsou vybite i kdyz nejsou...