Když se zaregistrujete a následně přihlásíte, získáte možnost publikovat komentáře, vkládat a komentovat fotografie, a mnoho dalších výhod. Využijte toho, je to zdarma.
Poslední fotografie
Tady se registrovaným a přihlášeným zobrazuje fotobazar
Na tomto místě vidí registrovaní a přihlášení fotografové bazar - registrujte se u nás také Registrace zdarma.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_field_comment::init() should be compatible with views_handler_field::init(&$view, $options) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/comment/views_handler_field_comment.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 0.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
MF objektiv na D7000
¨
Autor: bobanius
Datum:
26. Duben 2015, 08:17:18
Uvažuji nad 55 2.8 AiS na můj Nikon D 7000. Bude to dobrá volba nebo je něco lepšího v MF.
- Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.
Tak to přeji hodně
Tak to přeji hodně trpělivosti a ať se ti to povede vyčistit a složit. Hodit po psovi je ho škoda :) :)
myslíš, že je tam lepený
myslíš, že je tam lepený triplet? Tam by se bordel dostat vůbec neměl. Ale netuším jestli tam vůbec něco takového je. U dobrých objektivů jsou, např. Zeiss otus, Sigma Art apod. Já ho mám čistej a fotí parádně, to je důležité ;-)
Nevím, nedokážu se k tomu
Nevím, nedokážu se k tomu vůbec dostat. Slepené je to kolem nebo jen nevím, jak se k tomu dostat. Šroubky jsou tam vidět, ale nedá se k nim normálním šroubovákem dostat.
Zatím je to teda kapku šedší, když do čočky svítí světlo, jinak OK. Ještě zkusím několik pokusů a uvidíme. Při nejhorším ho hodím po psovi. :)
Tak jak to dopadlo ? Vrátil
Tak jak to dopadlo ? Vrátil jsi se ještě k rozebrání té 55ky . A nějaké foto jsi dělal? Já z té co mám od tebe budu mít fotky až za 14 dní až se mi vrátí foťák z výletu.
další rozebírání jsem zatím
další rozebírání jsem zatím nepodnikal, ale objektiv používám a fotí hezky. Líp jak Helios 44-2 :)
Tak ať z něj jdou jen a jen
Tak ať z něj jdou jen a jen krásné fotky.
samozřejmě že tam "problém"
samozřejmě že tam "problém" je. Ten objektiv totiž neřekne ani tělu tudíž ani blesku jak je vzdálený objekt zaostření a tak nemůže spočítat TTL tj. míru záblesku. To umí až objektivy s elektronikou a nesou označení D, u nových G objektivů už se to neuvádí, je to samozřejmost.
OK dej pak vědět.
OK dej pak vědět.
Dik moc za odpověď. Podívam
Dik moc za odpověď. Podívam se po něm , nějaký z druhé ruky by byl fajn.
:) vzhledem k tomu, že už se
:) vzhledem k tomu, že už se nedělá, tak asi jinak jak z druhé ruky nebude.
Mají ho na eBay
Trochu mě láká ho zkusit. Kdybych ho koupil vyzkoušel a prodával, tak byste ho bral? Do těch 3500 Kč, bych se nejspíš vlezl. Teda bylo by to o poštovné u nás a pivo dražší, jak to koupím já. Co?
3500 je luxusní cena. Tady se
3500 je luxusní cena. Tady se běžně prodává za 5500,-
i tak za to stojí, tvrdím.
je to naprosto neuvěřitelný
je to naprosto neuvěřitelný sklo, už jsem tady o tom psal. Tohle sklo bylo 20 let objektivem vůči kterému ostatní provnávali ostrost! Takže za mne palec nahoru. Já to tedy používám na FX (D700, D3s, D810) a dává i na D810...
http://www.nikonclub.cz/blog/klenoty-po-bazarech-za-par-slupek-nikkor-55...