Když se zaregistrujete a následně přihlásíte, získáte možnost publikovat komentáře, vkládat a komentovat fotografie, a mnoho dalších výhod. Využijte toho, je to zdarma.
Poslední fotografie
Tady se registrovaným a přihlášeným zobrazuje fotobazar
Na tomto místě vidí registrovaní a přihlášení fotografové bazar - registrujte se u nás také Registrace zdarma.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
- strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
- strict warning: Declaration of views_handler_field_comment::init() should be compatible with views_handler_field::init(&$view, $options) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/comment/views_handler_field_comment.inc on line 0.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 0.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/photos/photos.module on line 924.
- strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web23/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
D7100 - zvuk videa
¨
Autor: RoStaSR
Datum:
28. Červen 2014, 10:21:50
Ahoj všetci,
nedávno som skúsil nahrať nejaké video a bol som zhrozený zo zvuku, reku, nič moc a neriešil som to...
potom som si všimol, že mam prebudený ľavý mikrofón, pritom je to na automatike, ručné nastavenie tiež nepomohlo...
v nahrávke je dosť vysoký a nepríjemný "šum"...
teraz otázka... čo s tým? zase prevaliť fw? mal to tu už niekto?
ako by ste to prípadne riešili? poslať do opravy, alebo kúpiť externý mikrofón, keďže servis, čítam, že nič moc...
- Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.
Mikrofony (nebo mono mikrofon
Mikrofony (nebo mono mikrofon u starších verzí DSLR) přímo ve foťáku je použití jenom z nouze. Kup si buď originál Nikon nebo jiný neoriginál, který se nasadí do patice na blesk a stereo káblík se zasune do konektoru z boku. Sice se pohodlí ovládání foťáku sníží, protože něco dalšího trčí z foťáku a ještě "motající" se káblík (stejně jako externí GPS), ale zvuk je o hodně lepší. Samozřejmě existují různé druhy mikrofonů, podle vybavení, ceny a náročnosti na kvalitu zvuku. Protože sem nechtěl tahat velký mikrofon, ale mít něco skladnýho, míň nápadnýho a tím míň nebezpečný pohyb v nějakém dění, mám Nikon a bohatě mi stačí na "takové to domácí točení", ale jak jinak, klasická "lidová" Nikoňácká cena příslušenství se nezapře, nicméně hlavně že eliminuje co má, vítr, různé ruchy a zvuky od objektivu a strčím ho do kapsy.
http://nikonblog.cz/neme-filmy-uz-netahnou-mikrofon-me-1-podrobne-plus-v...
http://nikonblog.cz/zaklady-dslr-videa-aneb-opakovani-je-matka-moudrosti/
PS: pozor na uskladnění, jako každý molitan, i tento "chytne" tvar něčeho, co se o něj delší dobu nechtěně opírá, proto ho mám uskladněn v umělohmotné krabičce, originál pytlíček je na nic nebo co tam přesně bylo.
celkovo ale ide o nie
celkovo ale ide o nie normálny stav podľa mňa a dosť ma to hnevá, chcel som ju použiť na tocenie len príležitostne... takto, ak budem chcieť točiť, buď budem musieť nosiť externý mikrofón stále, alebo sa rozhodnúť dopredu...
To prebudenie ľavého mikrofónu je výrazné a ten šum či čo to je v nahrávke, je nepríjemné, asi ju niekde zavesím, aby ste to počuli...
inak som s ňou spokojný, tak ju nechcem mať v servise zbytočne a ešte asi aj dlho... to je dilema :)