Když se zaregistrujete a následně přihlásíte, získáte možnost publikovat komentáře, vkládat a komentovat fotografie, a mnoho dalších výhod. Využijte toho, je to zdarma.
Poslední komentáře
Poslední fotografie
Tady se registrovaným a přihlášeným zobrazuje fotobazar
Na tomto místě vidí registrovaní a přihlášení fotografové bazar - registrujte se u nás také Registrace zdarma.

Jde o to co a kde budeš
Jde o to co a kde budeš fotit. Já jsem D7100 měl cca 8 měsíců. Je to super stroj, ale důvodem proč jsem ho prodal byl i šum. Ale na druhou stranu musím říct, že fotím dost halové sporty, takže tam potřebuji krom jiného také krátký čas. Pak ISO u D7100 vylétlo nahoru dost a nebylo to zcela ok. Nevím jak na tom je se šumem D700, já pořídil D3s a to je naprosto jiná liga. ISO 6400 vůbec neřeším a je zcela ok. Takže jde o priority. Pokud bych měl převážně fotit v hale a interiérech, asi bych sáhnul pro FX formátu.
D7100 mám a myslím si, že je
D7100 mám a myslím si, že je to ve třídě DX nejlepší tělo. Co se týká šumu, tak se není čeho bát. Je jasné, že když jdu fotit koncerty se 18-105 tak to není nic moc. Musím si pomoci Lightroomem a šum při vyšším ISO trochu zkrotit. Avšak pokud na koncert vytáhnu Sigmu 50-150 f/2.8 APO EX DC tak je obraz o kusanec jinde!! Skoro se mi chce říct, že je to jako z FF... To samo je i s Nikkorem 35 f/1.8G.
Z toho plyne že záleží co hodláš fotit a jakým sklem. Ve dne je i 18-105 f/3,5-5,6 VR dost solidní. Třeba toto je ze Sigmy: https://www.facebook.com/milan.zenozicka.1/media_set?set=a.8985624368362...
Kúp, aj ja som kúpila. Fotím
Kúp, aj ja som kúpila. Fotím iba keď je krásne svetlo, takže šum neriešim.:-)